Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in büyük acısı… Kaybettiği annesi için söyledikleri, yürekleri dağladı

Hande Erçel’in büyük acısı… Kaybettiği annesi için söyledikleri, yürekleri dağladı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, şu sıralar Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı karakteriyle gündemden düşmüyor. Kerem Bürsin ile birlikte ekran uyumları tutan oyuncu, son dönemin en popüler genç oyuncuları arasında yer alıyor. Instagram sayfasında 17 milyona yakın takipçisi olan Erçel, yaptığı her paylaşımla konuşulmakta. Oyuncunun son paylaşımı ise yürekleri sızlattı.

Bilindiği gibi Hande Erçel, annesi Aylin Erçel’in 2019 yılının Ocak ayında kaybetmişti. Yakalandığı kanser hastalığı ile uzun süre mücadele eden Aylin Erçel, ne yazık ki hayatını kaybetti. Hande Erçel, annesinin kaybının ardından babası ve ablası Gamze Erçel’e sarılarak acılarını hafifletmeye çalıştı.

Özellikle ablasının kızı Aylin Mavi’nin doğumu, Hande Erçel için bir nebze olsun oyuncuyu mutlu eden bir gelişmeydi. Ancak tabii ki her insan gibi Hande Erçel için de annesini erken yaşta kaybetmiş olmanın verdiği acı hala yüreğinde.

Her ne kadar hayatına devam etse, dizilerde rol alsa, sosyal medyada eğlenceli görüntülerle yer alsa da Hande Erçel için hayat başka türlü akıyor artık.

Son yaptığı paylaşımda annesinin bir fotoğrafını paylaşan Hande Erçel, yazdığı notla da takipçilerinin yüreğine dokundu. Annesinin doğum gününde yayınladığı bu mesajla ona olan duygularını bir kez daha dile getiren Erçel’in
acısının hala ne kadar taze olduğu da görülüyor.

İşte Hande Erçel’in annesine o duygu yüklü mesajı…

“Güzel senin kulağımdan bir an olsun gitmiyor, varsın buradasın. Hala her sabah öpüyorsun boynumdan. Bugün senin doğuşun, sonsuz oldu..

Her gün hayal ettiklerimizden daha güzel bir denize girdiğini biliyorum oralarda.. Seni çok özlüyorum anne..”