Ana sayfa Sosyal Medya Begüm Birgören, Hande Doğandemir ve Melis Sezen paylaşımlarıyla göz kamaştırdı!

Begüm Birgören, Hande Doğandemir ve Melis Sezen paylaşımlarıyla göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz gün nişanlısı Mehmet Cemil ile nikah kıyan Begüm Birgören, alternatif gelinliği ile göz doldurdu. Hande Doğandemir, köpeği ile birlikte kalpleri çaldı. Sadakatsiz’de Derin olarak ekrana dönen Melis Sezen ise akşam güneşinin keyfini yaşadı. İşte instagram’a düşen dikkat çeken pozlar…

Begün Birgören, geçtiğimiz Pazar günü Mehmet Çemil ile nikah kıyarak hayatında yeni bir döneme adım attı. Oyuncu, kendisine çok yakışan alternatif kıyafetini de hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncu, “Nikah sonrası, yemekte giymem için beyaz bir elbise yapılacaktı. Gelinliğe alternatif olacağını hiç düşünmemiştim! Gerçekten harika bir ekipsiniz ve kalbimde özel bir yerdesiniz artık” notuyla dikkat çekti. Takipçiler ise “Güzele her şey yakışır, harika olmuşsun” diye iltifatlarda bulundu.

Begüm Birgören, Hande Doğandemir ve Melis Sezen paylaşımlarıyla göz kamaştırdı! 9

Kırmızı Oda dizisine Nesrin karakteri ile konuk oyuncu olarak katılan Hande Doğandemir, ayrıca tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Oyuncu, yeni dönemde başka bir dizi projesinde yer alacak mı, şu an için net bir bilgi yok…

Sosyal medyada köpeği ile birlikte sevimli pozlar veren Doğandemir’e takipçilerinden binlerce beğeni ve iltifatlar geldi. “Çok güzel ve melek gibisin” diye yorum bırakan hayranları ise oyuncunun hayvan sevgisini öne çıkartmasına da memnun oldu.

Begüm Birgören, Hande Doğandemir ve Melis Sezen paylaşımlarıyla göz kamaştırdı! 10

Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile ekrana fırtına gibi dönüş yapan Melis Sezen, rolüyle birçok kişiyi şaşırttı. Başarılı performansı ile karakteri iyi taşıyan oyuncu, kariyerinde önemli bir adım daha atmış oldu.

Yoğun bir tempoda çalışan Melis Sezen, zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Oyuncu, gün batımında akşam güneşinin vurduğu bir anda çekilen fotoğrafını yayınladı.

Takipçileri hem Sadakatsiz dizisindeki Derin’e ‘Ayrıl şu Volkan’dan’ diyerek gönderme yaptı hem de “Sana baktıkça insan huzur buluyor” diye iltifatta bulundu.

Begüm Birgören, Hande Doğandemir ve Melis Sezen paylaşımlarıyla göz kamaştırdı! 11