Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in formunu koruma sırrını herkes uygulayabilir

Hande Erçel’in formunu koruma sırrını herkes uygulayabilir

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, formunu korumak için spor yapıyor. Ancak oyuncu yediklerine o kadar dikkat etmiyor. Bodrum tatiline başlayan Hande Erçel, kısa süreler tatil yapmak dışında son 7 yıldır sürekli dizi setlerinde çalıştı. Birçok projede rol alan oyuncu, yaşadığı yorgunluk nedeniyle de bir süre dinlenmek istiyor.

Bu süreçte formunu korumaya çaba harcayan Erçel, “Çok dikkat etmiyorum yediklerime. Sadece günlük sporumu yaparsam, akşam yemek yemezsem sorun yok” diye konuştu. Yemek seçmediğini belirten oyuncu, akşamları yemek yemek gibi bir durumunun da olduğunu anlattı.

Günde 1 saat spor yaptığını anlatan Hande Erçel, her gün spor yapamadığını ama haftada 3 gün yapmanın da kendisine yettiğini söyledi. Sevgilisi Kerem Bürsin’in de çok spor yaptığını anlatan Hande Erçel, yıllardır spor yapmayı bir hayat tarzına dönüştürdü.

Kerem Bürsin’in İstanbul’da işleri olduğu için tatile gelemediğini söyleyen Hande Erçel, sevgilisinin işleri hakkında fazla bilgisi olmadığını söyledi.

Hande Erçel, ablası Gamze ve ailesi ile tatil yapacaklarını da söyledi.