Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’in hiç unutamadığı, benzerini aradığı bir dizisi var!

Hande Erçel’in hiç unutamadığı, benzerini aradığı bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, bir süre ekranlarda olmayacak. Sen Çal Kapımı dizisinin setinde çalışmalar tamamlandı. Güzel oyuncu Bodrum’da tatile çıktı ve yeni dönemde ne yapacağına yönelik bilgiler verdi.

Kameralara konuşan Hande Erçel, şayet kendisini çok etkileyen bir rol olur ise yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Henüz böyle bir teklif gelmediğini söyleyen oyuncu, Halka isimli dizisini çok aradığını da anlattı.

TRT1 ekranında bir sezon süren Halka dizisinde Hande Erçel, Müjde karakterine hayat vermişti. Çok da başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, aksiyon dizisinde kendini yeniden kanıtlama fırsatı elde etti.

Halka dizisinden bu yana 3 yıl geçti ama Hande Erçel’in aklında bu dizi hala kaldı. Yeniden bir aksiyon dizisinde yer almayı çok isteyen oyuncu, Müjde gibi bir karakter olursa ekrana dönmeyi kabul edecek.

Hande Erçel'in hiç unutamadığı, benzerini aradığı bir dizisi var! 7

Dijital dizilere de kapısını açan Hande Erçel, “Ben dijital proje isterim. İşi doya doya yapıyorsun, başlayacağın zaman belli, karakterin her şeyi belli. Daha yeni bitti işim, ama dijitalde okuduğum bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Daha önce dijital dizide yer almadığını anlatan Hande Erçel, televizyon için çok güzel bir proje gelirse yeniden sette uzun saatler çalışacağını anlattı.