Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in Instagram takipçi sayısı rekora gidiyor!

Hande Erçel’in Instagram takipçi sayısı rekora gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinin en büyük sıçramasını yapan Hande Erçel, dizinin sona ermesinin ardından dinlenmeye çekildi. Ancak popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Instagram’da takipçi sayısını sürekli artıran Hande Erçel rekora doğru koşuyor.

Son dizisi Sen Çal Kapımı ve rol arkadaşı Kerem Bürsin’le olan ilişkisiyle son zamanların en çok gündemde bulunan ünlü ismi Hande Erçel hayran kitlesini her gün daha daha büyütüyor. Tüm dünyadan milyonlarca hayranı bulunan Hande Erçel’in Instagram’daki takipçi sayısı 24.8 milyona ulaştı.

Hande Erçel'in Instagram takipçi sayısı rekora gidiyor! 7

Bu rakamı rekor olarak tanımlamak mümkün. Zira Türkiye’nin en ünlü isimlerini katbekat geçmiş durumda Hande Erçel. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sırasında kariyerinin zirvesine ulaşan Demet Özdemir’in takipçi sayısının 14.1 milyon, dünyanın en ünlü isimlerinden Madonna’nın takipçi sayısının ise 16,6 milyon olduğunu belirtirsek, Hande Erçel’i takip edenlerin sayısının ne denli büyük olduğunu anlamak mümkün olabilir.

Instagram’da dünyada takipçi sayısı rekoruna sahip kişi ise futbolcu Christiano Ronaldo. Portekizli futbolcunun 300 milyon takipçisi bulunuyor.

Bu arada Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından tatil yapmaya devam ediyor. Hande Erçel bir süre önce yaptığı açıklamada bir süre yeni proje kabul etmeyi düşünmediğini onun yerine yurt dışına giderek dil eğitimi almak istediğini söylemişti.