Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı!

Hande Erçel’in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan, popüler oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel’in bir yeteneği daha dikkat çekiyor! Erçel, özellikle Sen Çal Kapımı dizisinden sonra kariyerinde bir sıçrama yaşamakta. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizideki karakteriyle beğeni toplayan oyuncu, Bürsin ile ekran uyumunu da yakalayınca, büyük bir hayran kitlesi edindi.

Kerem Bürsin ile dizi devam ederken sevgili de olan Erçel’in, sosyal medyada 26 milyonu geçen takipçi sayısı ise pek çok ünlüyü kıskandıracak durumda! Genç oyuncu, markaların da aranan yüzü oldu ve reklam için anlaşmalara imza attı.

Sen Çal Kapımı dizisi, Türkiye’deki yolculuğuna yazlık dizi olarak başlamış ve Eylül ayında da 52. bölümüyle ekrana veda etmişti. Ancak yurt dışında büyük bir başarı elde eden dizi, hala dünyanın gündeminden düşmüyor!

Sosyal medyada TT olmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanması büyük bir başarı. Aynı zamanda İtalya’da da diziden yola çıkılarak bir roman yazılması ve sonrasında kitabın DVD’sinin de çıkması, bir başka başarılı adım oldu.

Hande Erçel'in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı! 10

Hande Erçel, tüm dünyada milyonlar tarafından tanınan genç bir oyuncu olarak haliyle sosyal medyada da ilgiyle takip edilmekte. Instagram’dan yaptığı paylaşımlar, bir anda yerli yabancı milyonlarca hayranı tarafından görülüyor ve yorumlanıyor.

Erçel’in son paylaşımlarından birisi ise resim yaptığı fotoğrafları oldu. Oyuncuyu yakından takip edenler, boş vakitlerinde resim yapmayı sevdiğini de biliyor. Son eserini hayranlarıyla paylaşan Erçel’in yeteneğine, takipçileri övgü dolu yorumlar yapıyorlar sosyal medyada.

İşte Erçel’in o paylaşımları…

Hande Erçel'in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı! 11

Hande Erçel'in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı! 12

Hande Erçel'in oyunculuk dışındaki yeteneği hayranlarından tam not aldı! 13