Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı, Hercai, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Çukur… 2021’in popüler dizileri belli oldu! 1. bakın hangisi?

Ada Masalı, Hercai, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Çukur… 2021’in popüler dizileri belli oldu! 1. bakın hangisi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda yer alan dizilerin yıllık sosyal medya karneleri ortaya çıktı! Dijital ölçümleme servisi olan Adba’nın verilerine göre ilk 10’a giren yapımlar belli oldu. İzleyicinin yıl boyunca büyük merakla izlediği yapımlar arasında yer alan diziler, sosyal medyada paylaşılma oranlarına göre listeye dahil oldular.

Adba Analystick tarafından ortaya konulan araştırmaya göre, ekranın kısa ömürlü Ramo, Maraşlı ve Son Yaz dizilerinin ilk 10 listesinde yer alıyor olması çarpıcı bir durumu da ortaya koymakta! İzleyicilerin bu dizilerin final yapmasıyla ilgili eleştirileri büyük dikkat çekmişti.

Show TV’nin reytingi düşük diye kaldırdığı Ramo dizisinden daha düşük reyting alan dizilerini ekranda tutması, hala eleştiri alan bir mesele. Aynı şekilde Fox TV’nin de Son Yaz gibi kadrosu ve hikayesiyle büyük dikkat çeken bir yapıma reyting yüzünden fazla şans tanımaması da yine izleyicinin tepkisi almıştı.

Ada Masalı, Hercai, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Çukur... 2021'in popüler dizileri belli oldu! 1. bakın hangisi? 9

Maraşlı dizisi de hikayesiyle ilk başta büyük dikkat çeken ve Burak Deniz ile Alina Boz’un müthiş ekran uyumu ile çok konuşulan bir yapımdı. Atv, dirense de düşük reytingi daha fazla taşımayarak diziye beklenenden erken final yaptırdı. Maraşlı da ekranın kısa süreli ama efsane olan dizileri arasına girdi.

Adba’nın ortaya koyduğu sosyal medya paylaşımları sonucuna göre Sen Çal Kapımı, yılın en çok konuşulan dizisi olarak ‘En Popüler Dizi’ ünvanını da haketti. Hemen ardından Son Yaz’ın gelmesi ise büyük dikkat çekmekte! Hala devam eden ve konuşulan yapımlara karşın sezon başında apar topar final yapan Son Yaz’a fazla şans tanınmamış olmasının yanlışlığını da bir kez daha ortaya koydu bu liste!

Ada Masalı, Hercai, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Çukur... 2021'in popüler dizileri belli oldu! 1. bakın hangisi? 10

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisi yakın zamanda final yapmış ve yaz dizisi olarak başlamış bir proje. Sezonda da devam etti ama reytingleri düşünce final yaptı. Dizi, 3. sırada yer aldı yılın en çok konuşulan dizileri arasında. Bu da dizi adına büyük bir başarı.

Ramo’nun 4. sırada yer alması, dizinin geçtiğimiz sezon sonunda bitmesine karşın ne kadar çok gündeme geldiği ve konuşulduğunun da bir göstergesi.

Ada Masalı, Hercai, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Çukur... 2021'in popüler dizileri belli oldu! 1. bakın hangisi? 11

5. sırada yine bir romantik komedi dizisi Baht Oyunu yer alırken, 6. sırada ekrana damga vuran ve Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün başrolünde oynadığı Hercai’nin yer aldığı görülmekte.

7. sırada Show TV’nin fenomen yapımı Çukur, 8. sırada halen devam eden Fox’un Aşk Mantık İntikam dizisinin arkasından ise 9. sırada Sefirin Kızı dizisi geliyor. Maraşlı ise 10. sıradan girerek bir kez daha bitişi ile iç çektiriyor izleyiciye!