Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 27 Mayıs – 2 Haziran Burç Yorumları!

Hande Kazanova’dan 27 Mayıs – 2 Haziran Burç Yorumları!

tarafından ker_def

Astrolog ve oyuncu Hande Kazanova, takipçilerine haftanın burç yorumları hakkında bilgiler sunmaya devam ediyor. cevapla.tv’nin youtube kanalında bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.

27 Mayıs-2 Haziran 2019 haftalık burç yorumlarını Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Haftaya Ay, Balık Burcu’nda iken biraz kararsız ve tembel etkilerle başlıyor olabiliriz ama diğer taraftan sanatsal ve hayalci taraflarımız ön planda olacak.

Bu haftanın en önemli iki günü perşembe ve cuma günlerine dikkat edelim. İlişkiler anlamında bu iki günden faydalanabiliriz. İlişkilerimizde kalıcı, sağlam ve uzun soluklu adımlar devrede olacak. Bu yüzden yeni tanışacağımız insanlar hayatımızda etkili olabilir.

Perşembe günü önemli iş görüşmelerimiz varsa kafamız karışık olabilir. Karmaşık duygular içerisinde olabiliriz. Olayları net göremeyebiliriz. Yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olalım. Cuma günü ise yaşayacağımız olayları çok fazla abartmayalım. Karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Güzel bir hafta olsun.