Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 3-9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova’dan 3-9 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

3-9 Haziran 2019 haftalık burç yorumlarını Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Hande Kazanova’nın haftalık genel değerlendirmesiyle ilgili tüm detayları videoda bulabilirsiniz.

Ayrıca Kazanova aşağıdaki konulara da dikkat çekmekte:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi olacak ve bayrama bu etkilerle giriyoruz. Arife günü, öğle saatlerinde İkizler Burcu’nda bir Yeniay gerçekleşecek.

Hareketli olup, yakın çevremizde olan olaylara kendimizi daha fazla verebileceğiz. Olup bitenleri merak etmekten ve öğrenmekten keyif duyacağımız bir dönem olacak. Salı günü Merkür, Yengeç Burcu’na geçebilir.

İletişimsel konular önem kazanacak ama bu alanlarda daha duygusal hareket edeceğiz. Bu hafta cuma Günü çok güzel olacak. Pazar günü bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya özen göstermelisiniz.

Yanılgılara ve aldanmalara açık olabilirsiniz. Pazar gününden sonra öğrenmekten ve diğer insanlarla iletişim halinde olmaktan mutluluk duyacağımız bir dönem başlayacak.