Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral peri kızı gibi çıkmış! Pınar Deniz, göbek dekolteli modaya uymuş!

Hande Soral peri kızı gibi çıkmış! Pınar Deniz, göbek dekolteli modaya uymuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin iki sevilen, iki başarılı ve genç oyuncusu Hande Soral ve Pınar Deniz, kariyerlerinde ikisi de sağlam adımlarla ama sakince yürüyorlar. Rol aldıkları yapımlardaki oyunculuklarıyla da her daim ön plana çıkıyorlar. İkisi de hayranları tarafından merakla takip edilen isimler. Zarif, doğal ve duru güzellikleri ile de beğeni topluyorlar.

Şimdi bu iki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Hande Soral var. Oyuncu, şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterine hayat veriyor. Gelir gelmez Çukurova’yı karıştıran bir karakter olarak da pek sevilmiyor.

Rolünü başarı ile canlandıran oyuncu, aynı zamanda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarından beğeni alıyor.

Oyuncunun bir dergi içi verdiği pozlardan birisini aşağıda görebilirsiniz. Beyaz uzun elbisesi ile yeşillik bir alanda verdiği pozda, arkadan gelen ışığın da etkisiyle masallardan fırlamış bir peri kızı gibi görünüyor…

Hande Soral peri kızı gibi çıkmış! Pınar Deniz, göbek dekolteli modaya uymuş! 8

Pınar Deniz ise şu sıralar ekranda yok. En son Kırmızı Oda dizisine Nazlı karakteri ile konuk oyuncu olmuştu. Deniz, şu sıralarda, Vatanım Sensin dizisinde de birlikte oynadığı Boran Kuzum ile Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin çekimlerinde.

Hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı film, Akdeniz’in muhteşem güzellikteki mekanlarında çekiliyor. Fethiye civarında olduğu konuşulmakta.

Deniz, dizinin setindeki karavanından bir pozunu paylaştı. Aynada çekilen fotoğrafında oyuncunun giydiği ve belini, göbeğini açıkta bırakan spor bluzu dikkat çekti.

Son yıllarda moda olan bu giyim tarzına Pınar Deniz de uymuş. İşte oyuncunun paylaşımı…

Hande Soral peri kızı gibi çıkmış! Pınar Deniz, göbek dekolteli modaya uymuş! 9