Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma’da şaplağı yedi, anlayanlar kahkahayı bastı!

Eda Ece, Yasak Elma’da şaplağı yedi, anlayanlar kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların entrikası en bol dizisi Yasak Elma, komik ve absürt sahnelerinin yanı sıra yapılan bazı göndermelerle de izleyenleri çok güldürüyor. Hikayesi her daim sürprizlerle dolu olan bir dizi olarak, 5. sezonda da ekranda olmaya hazırlanıyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Melisa Doğu, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Şafak Pekdemir gibi isimlerin rol aldığı dizinin en sevilen sahneleri arasında Yıldız’ın sahneleri yer alıyor.

Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız’ın replikleri, çoğu zaman pek çok komedi dizisine taş çıkartacak sahneler ortaya koyuyor. İzleyenlerin sosyal medyada paylaşarak pek çok yorum yaptığı bu sahnelere bir yenisi daha eklendi!

Dizide ailecek yemek yenilen bir sahne sırasında Yıldız yine gaf üstüne gaf yaptığı konuşmalar yapmaya başladı. “Ben bir anlatsam var ya kaç dizi olur” dediği anda ayağa kalkan annesi giderken arkadan kapasına vuruyor.

Bir an şaşırıp kalan Yıldız, eline peçetesini alıp ağzını silerken, “Annecim o başka dizi” diye konuştu. Bu sahne, aslında Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin unutulmaz sahnesine bir göndermeydi!

Eda Ece, Yasak Elma'da şaplağı yedi, anlayanlar kahkahayı bastı! 7

Dizide Cansu Dere’nin oynadığı Asya, Melis Sezen’in oynadığı Derin’in ailesi ile yemek yerken, kocası Volkan’ın kendisini kızlarıyla anlattığını söylediğinde, masadan kalkmış olan Derin’den kafasına vurmuştu.

İşte Yasak Elma’daki bu sahneyi izleyen ve Sadakatsiz’in meşhur sahnesine gönderme olduğunu anlayanlar bastı kahkahayı! Sosyal medyada da viral olan bu gönderme videosu, sıklıkla paylaşılarak ilginç yorumlar yapılıyor…

İşte o sahne…