Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizi setinin eğlence kaynağı Hande Doğandemir oldu!

Hayat Bugün dizi setinin eğlence kaynağı Hande Doğandemir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Hayat Bugün dizisinin setinden renkli paylaşımlar geliyor. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir ve Tansel Öngel gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü bir heyecan fırtınası şeklinde geçiyor.

Doktorların insan hayatını kurtarma mücadelesini ekrana yansıtması bakımından toplumsal bir farkındalık oluşturan Hayat Bugün dizisinde, en önemli rollerden birisini de acil servis doktoru Derin karakterini canlandıran Hande Doğandemir canlandırıyor.

Hayat Bugün dizi setinin eğlence kaynağı Hande Doğandemir oldu! 9

Ünlü oyuncu, hastenelerin çok yoğun geçen acil servislerinde yaşananları canlandırmadan önce, bu tür ortamlarda bulunarak deneyimler kazandı. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinden uyarlanan Hayat Bugün’de acil servisin önemi de Derin karakteri üzerinden anlatılıyor.

Sette ise Hande Doğandemir’in gayet eğlenceli ve enerjik bir hali var. Arkadaşlarının eğlence kaynağı olan oyuncu, kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da yetenekli.

Hayat Bugün dizi setinin eğlence kaynağı Hande Doğandemir oldu! 10

Setteki çekimler sırasında şaryo üzerindeki kameranın başına geçen güzel oyuncu rol arkadaşını görüntüledi. Setteki bu eğlenceli anlar objektiflere de yansıdı ve Hayat Bugün ekibinin zorlu bir projede, gayet uyumlu bir şekilde çalıştıkları da bu görüntülerle bir kez daha anlaşıldı.

Çekimlerin yoğun geçmesine rağmen setteki ortamın samimi ve enerjik olduğunu belirten Hande Doğandemir, dizinin yeni bölümlerinde izleyicileri duygu dolu anların beklediğini de söyledi.

Hayat Bugün dizi setinin eğlence kaynağı Hande Doğandemir oldu! 11

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosu ile Hayat Bugün her çarşamba 20.00’de Show TV’de yayınlanmaya devam ediyor. Reytingleri beklentilere göre biraz düşük olmasına rağmen, projeyi sahiplenen geniş bir izleyici kitlesi de oluşmaya başladı.