Ana sayfa Sosyal Medya Sıfırıncı Gün dizisi için Engin Öztürk’ün yeni imajı herkesi şaşırtacak!

Sıfırıncı Gün dizisi için Engin Öztürk’ün yeni imajı herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Öztürk, tv8 ekranında üst üste üçüncü dizisi için hazırlanırken, hayranları da heyecanla yeni rolünü beklemeye başladı. Dizinin okuma provalarının yapılmakta olduğunu söyleyen oyuncunu, sakallı yeni imajının da karakter gereği olduğu öğrenildi.

Sıfırıncı Gün isimli yeni tv8 dizisi bir suç hikayesi olarak izleyicilerle buluşacak ve polisiye konuları, aksiyonu ile bir hayli ses getireceğe benziyor. Bazı sahnelerinin ABD ve Arnavutluk’ta da çekilmesi beklenen Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerine az bir zaman kaldığını Engin Öztürk söyledi.

Önceki gün kameralar tarafından yeni imajıyla ilk kez görüntülenen oyuncu, diziyle ilgili sorulara detaylı yanıt vermek istemedi. “Başlıyoruz artık, çok az kaldı” diyen Engin Öztürk, tv8’de arka arkaya üçüncü projesi olduğunu da ifade etti.

Sıfırıncı Gün dizisi için Engin Öztürk'ün yeni imajı herkesi şaşırtacak! 7

Dizi için aldığı silah kullanma eğitimlerinin çok iyi geçtiğinden bahseden oyuncu, “İzleyince göreceksiniz” diyerek de iddialı konuştu. Spor da yapan ve fit haliyle dikkat çeken Engin Öztürk, heyecanla yeni dizisini beklediğini belirtti.

Ünlü oyuncu, hatırlanacağı üzere Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin ikinci sezonunda hikayeye dahil olmuş ve Demet Özdemir ile partnerlik yapmıştı.

Engin Öztürk, bu projenin hemen ardından da İrem Helvacıoğlu ile birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk isimli diziyle geçen sezon yine tv8’de yer almıştı.

Oyuncunun bu sezon da yine tv8’de yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün isimli diziden gelen teklifi değerlendirmesi, bu kanalın projelerine yönelik bir tercih kullandığı yorumlarına neden olmuştu.