Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisi setinde ortam, Yıldız Çağrı Atiksoy’un dilinden düşmüyor!

Kuruluş Osman dizisi setinde ortam, Yıldız Çağrı Atiksoy’un dilinden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Yıldız Çağrı Atiksoy oldu. Malhun hatun karakterini canlandıran oyuncunun başarılı performansı de her hafta yayınlanan yeni bölümlerde izleyicilerin takdirini topluyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy, ilk başlarda dövüş sahnelerinde zorlanmış olsa da artık diziye alıştı. Oturmuş bir dizide yer almanın keyfini süren oyuncu, çekimlere devam ettiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi. atv’de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonu ile yoluna devam ediyor.

Atiksoy, “Oturmuş bir set. Dördüncü sezonu yaşıyorlar ben üçüncü sezonumu yaşıyorum. Her şey çok keyifli, çok dostane, çok aile ortamı. Devam ediyor bu şekilde, güzel gidiyor, devam ediyor” şeklinde konuştu.

Berk Oktay ile evlenen Yıldız Çağrı Atiksoy, setlerdeki dizi çalışmaları nedeniyle balayına gidememelerini dert etmediklerini ifade etti.

Berk Oktay’ın da Yasak Elma dizisinden ayrılarak pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolü olduğunu hatırlatalım.

Eylül’de başlayan dizi sezonuna Haziran ayında nokta koyulacağını ve sonrasında balayına çıkabileceklerini anlatan Yıldız Çağrı Atiksoy, eşinin de yoğun bir şekilde çalıştığını ama birbirlerine de zaman ayırma problemlerinin olmadığını anlattı.

Oyuncu, “Akşamları birbirimizi görüyoruz, iş olsun, keyfimiz yerinde olsun, gerisi önemli değil” diye konuştu.