Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı yapımcısı Most Production’dan bomba gibi bir dizi geliyor!

Hayat Şarkısı yapımcısı Most Production’dan bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizilerin haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son gelen habere göre bugüne kadar izlenme rekoru kıran birçok diziye imzasını atan Most Production, yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar Hayat Şarkısı, Çoban Yıldızı, Kurşun ve Şeref Bey gibi başarılı dizilerin yapımcılığını üstlenen Most Production’ın yeni dizisinin adı Elbet Bir Gün olacak. Fox TV’de yayılanacak dizi, annesini arayan Mevsim adı bir genç kızın etkileyici hikâyesi ekrana taşıyacak.

Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak yönetmeninin ismi kesinleşti. Buna göre Elbet Bir Gün dizisinin yönetmeni Gül Oğuz olacak.

Hayat Şarkısı yapımcısı Most Production'dan bomba gibi bir dizi geliyor! 7

Most Production’ın sahibi Mustafa Oğuz’un eşi olan Gül Oğuz, dizi dünyasının en başarılı yönetmenlerinden biri. Mimar Sinan Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü mezunu olan Gül Oğuz, bugüne kadar Çoban Yıldızı, Hayat Sırları, Hatırla Gönül, Merhamet, Bir Günah Gibi, Bir Kış Masalı gibi birçok başarılı yapımın yönetmenliğini üstlendi.

Gül Oğuz, yönetmenliği yanı sıra yapımcılık da yapıyor. Gül Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Burcu Biricik ile Birkan Sokullu’nun paylaştığı Hayat Şarkısı dizisi, unutulmazlar arasında yerini koruyor.

Elbet Bir Gün dizisiyle ilgili yeni bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız.