Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse dizisinde başrol için bomba bir ismin adı geçiyor! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Kral Kaybederse dizisinde başrol için bomba bir ismin adı geçiyor! Duyunca çok şaşıracaksınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık iki hafta önce, Gülseren Budayıcıoğlu’un yeni bir eserinin daha diziye uyarlanması için çalışmaların devam edeceğini duyurmuştuk. Nitekim haber bugün kesinleşti ve OGM Pictures’ın, Budayıcıoğlu’nun kitabı Kral Kaybederse’yi dizi haline getirmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Bugüne kadar ekranlarda izlenme rekoru kıran Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin hepsi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanmıştı. Sırada yazarın yeni bir kitabı var: Kral Kaybederse.

Kral Kaybederse dizisinde başrol için bomba bir ismin adı geçiyor! Duyunca çok şaşıracaksınız! 8

Kitabın hikayesi yine çok çarpıcı. Kral Kaybederse, Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Etik dışı yaşamıyla okurda en başından itibaren nefret uyandıran Kenan karakterinin, aslında tüm davranışlarının altında yatan acı nedenler var. Ve tüm bunlar açığa çıktığında, okuyucu peşin hükme varmanın ne denli yanlış olduğunu düşünmeden edemiyor. Bir yandan başkahraman terapi görürken, okuyucu da yeni farkındalıklar kazanıyor.

Kral Kaybederse dizisinde başrol için bomba bir ismin adı geçiyor! Duyunca çok şaşıracaksınız! 9

Bu yeni ve çarpıcı hikayede başrol için bir isim ortalıkta dolaşıyor. İddiaya göre Kral Kaybederse’nin başrolünde yer alacak erkek oyuncu İbrahim Çelikkol olacak. Çelikkol, daha önce Budayıcıoğlu’nun bir başka eseri olan Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi karakterini canlandırmıştı.