Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Suzan’ı Ahu Yağtu’dan itiraflar!

Kardeşlerim’in Suzan’ı Ahu Yağtu’dan itiraflar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin bu sezon en iddialı işlerinden biri oldu Kardeşlerim dizisi. Özellikle genç oyuncularıyla genç izleyiciyi yakalamayı başaran Kardeşlerim dizisi kış sezonunda 18 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yaptı. Ancak dizinin oyuncuları hala ekranlarda görünmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterini canlandıran Ahu Yağtu da geçtiğimiz günlerde Şamdan dergisinin çekimlerine katıldı ve Dizi TV kanalının, canlandırdığı karakterle ilgili sorularını yanıtladı.

Suzan 34 yaşında, güzel ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken kocasının ortağıyla yasak ilişkiye girer. Ancak ilişki ortaya çıktıktan sonra yasak ilişki yaşadığı adamdan büyük darbeler yer. Ancak bu süreçte Suzan kendini yeniden keşfeder, geçmişindeki sırlarla yüzleşir.

Kardeşlerim'in Suzan'ı Ahu Yağtu'dan itiraflar! 7

Canlandırdığı karakteri anlatan Ahu Yağtu, Suzan’la aralarında hiçbir benzer yan olmadığını söyledi ve şöyle devam etti:

“Kendimden çok fazla bir yan göremiyorum çünkü gücünü pek yansıtabilen bir karakter değil. Ben ise tam tersiyim normal hayatımda. O biraz daha bastırılmış, ezilmiş, zaman zaman psikolojik şiddet uygulanmış bir kadın. Dolayısıyla her şeyi anında istediği gibi yansıtamıyor. Dolayısıyla hep suçluluk duygusuyla hareket ediyor. Bu durum onun için hem avantaj hem de dezavantaj. İleride bu durumun ya meyvesini yiyecek ya da daha kötü duruma düşecek. Göreceğiz.”

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisindeki genç rol arkadaşlarıyla da çok iyi anlaştığını söyledi. Her birini beğenerek izlediğini ve takip ettiğini söyleyen Ahu Yağtu, “Ekipte herkes pırlanta gibi çok şanslıyım. Oyuncu uyumu çok çok güzel. O sinerjiyi yakalamak çok önemli bir şey. Çalışma arkadaşlarımı çok beğeniyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen ve sezon finali yapan Kardeşlerim dizisi yeni sürprizleriyle eylül ayında yeniden izleyiciyle buluşacak.