Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları çok üzülecek, Sen Çal Kapımı dizisinde ani ayrılık!

Hayranları çok üzülecek, Sen Çal Kapımı dizisinde ani ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı performansı devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin 12. bölümü 30 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümü öncesinde bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Pamir Pekin, diziye veda etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu sözleşme koşullarına uyulmadığı için diziden ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde dizinin kadrosuna katıldığı belirtilen oyuncu, daha izleyici ile buluşamadan ayrılık yaşanmış oldu. 2007 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Pamir Pekin, en son 2018 yılında Yuvamdaki Düşman dizisinde rol almıştı. Oyuncu 2 yıldır herhangi bir yapımda gözükmedi.

Hayranları çok üzülecek, Sen Çal Kapımı dizisinde ani ayrılık! 4

30 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak 12. bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden ilk bilgiler ortaya çıktı.

Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var.

Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar.