Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları yeni dizi bekliyor, Demet Özdemir sosyal medyayı yakmaya devam ediyor!

Hayranları yeni dizi bekliyor, Demet Özdemir sosyal medyayı yakmaya devam ediyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yoğun geçen bir dönemin ardından son aylarda dinlenme fırsatı buldu. Erkenci Kuş dizisinin hemen ardından Doğduğun Ev Kaderindir isimli yapımda baş rolde yer alan oyuncu, dram yapımlarda da başarılı olduğunu kanıtladı.

Demet Özdemir, Mayıs ayında final yapan dizinin ardından baş rolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Aşk Taktikleri adlı sinema filmi için sete çıktı. Ünlü oyuncunun yeni sezonda ne yapacağını ise hayranları merakla bekliyor. Pek çok teklif alan oyuncunun proje seçimi konusunda ince eleyip sık dokuduğu biliniyor.

Oyuncunun adı en son BKM tarafından hazırlıkları süren İntibah isimli dizi için geçti. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın başında olduğu dizi için oyuncu arayışlarının yanı sıra senaryo konusunda da çalışmalar devam ediyor. İntibah, Namık Kemal’ın 1876 yılında yayımlanan aynı isimli eserinden uyarlanan bir dizi olacak. Demet Özdemir cephesinden konuyla ilgili net bir açıklama yok oyuncu şu sıralar daha çok instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Hayranları yeni dizi bekliyor, Demet Özdemir sosyal medyayı yakmaya devam ediyor! 8

Ünlü oyuncunun ‘Günaydın’ yazarak paylaştığı fotoğrafı, 14.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşımlarında düzgün fiziğini sergilemekten kaçınmayan Demet Özdemir cesur pozlarıyla çoğu zaman hayranlarından tam not alıyor.

Hayranları yeni dizi bekliyor, Demet Özdemir sosyal medyayı yakmaya devam ediyor! 9

Demet Özdemir, ‘Bir süre böyle yazarak’ paylaştığı pembeler içindeki fotoğrafıyla da beğeni topladı. Özdemir’in bir süredir aşk yaşadığı şarkıcı Oğuzhan Koç da fotoğrafın altına kalp emojisiyle yorum yaptı.