Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarına göre “Kral geri döndü” ! Çağatay Ulusoy’a sert rol yakışmış!

Hayranlarına göre “Kral geri döndü” ! Çağatay Ulusoy’a sert rol yakışmış!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, çok yakın bir zaman içinde Fox TV ekranında izleyicilerle Gaddar isimli dizi ile buluşacak. Sümeyye Aydoğan ile birlikte başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, sert bir karakter ile hayranlarını bir hayli şaşırtacak gibi duruyor.

Sosyal medya ortamında ise 2017 yılından bu yana televizyon projelerinde olmaması nedeniyle Çağatay Ulusoy’un setlere dönüşü büyük bir coşku ile kutlanıyor. En son İçerde isimli dizide yine aksiyon dolu bir hikayenin başrolü olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, sonraki süreçte dijital projelerle bir hayli etkili işlere imzasını attı.

Hakan Muhafız, Yeşilçam ve Terzi isimli dizilerle izleyenleri bir hayli heyecanlandıran oyuncu, yeniden televizyon ekranına çok sert bir karakter ile dönerek etkili bir oyunculuk sergileyecek gibi gözüküyor.

Hayranlarına göre "Kral geri döndü" ! Çağatay Ulusoy'a sert rol yakışmış! 7

Gaddar isimli Fox TV dizisi yakında yayınlanacak ve ilk fragmanın ardından izleyiciler sosyal medyada yorumlara başladı. Öncelikle Çağatay Ulusoy hayranlarının yeniden ekranlara dönüşü takipçilerini çok memnun etmiş gözüküyor.

Ayrıca Gaddar isimli dizide sert bir karakter ile ekrana dönüşü de birçok izleyiciyi şimdiden meraklandırdı. “Kral geri döndü” şeklinde yorumlar yapan dizi hayranları, projenin çok konuşulmasını, çok iyi reytingler elde etmesini ve uzun süreli olmasını arzu ediyor.

“Bu dizi kesinlikle popüler olacak” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, yoğun bir şekilde ünlü oyuncunun ekrana fırtına gibi dönmesini arzu ettiklerinden bahsediyor.

Gaddar isimli yeni dizinin Fox TV’de çok iyi bir reyting alması da şaşırtıcı olmayacaktır. İşte dizinin çok konuşulan fragmanı: