Ana sayfa Sinema Hayranlarına müjde! Engin Akyürek’i tahmininizden de önce izleyeceksiniz!

Hayranlarına müjde! Engin Akyürek’i tahmininizden de önce izleyeceksiniz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Engin Akyürek her projesiyle izlenme başarısı elde ediyor. Son günlerde Disney Plus için çektiği Kaçış isimli diziyle gündeme gelen Engin Akyürek, Kaçış’tan önce başka bir yapımıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Projelerinde seçici olmasıyla bilinen Engin Akyürek en son Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sancar Efe rolüyle sadece Türkiye’deki değil tüm dünyadaki hayranlarını mest etmişti. Başarılı oyuncu ondan sonra Disney Plus’la anlaştı ve hikayesini kendisinin yazdığı Kaçış dizisinde rol aldı.

Akyürek’in dizisi Kaçış’ın yayın tarihi belli değil. 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan platformun yayınlanacak ilk Türk dizisi olduğu belirtiliyor. Ancak Engin Akyürek hayranlarının o kadar beklemesine gerek yok. Çünkü o, çekimi çok önceden tamamlanan Yolun Açık Olsun filmiyle çok yakında Netflix ekranında olacak.

Hayranlarına müjde! Engin Akyürek’i tahmininizden de önce izleyeceksiniz! 7

Engin Akyürek’in başrolünü genç oyuncu Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs’ta Netflix’te yayına girecek. Yani hayranlarının Engin Akyürek’e yeniden kavuşmasına tam bir ay kaldı.

Çekimleri neredeyse bir yıl önce tamamlanan Yolun Açık Olsun filmi ilk duyulduğunda büyük heyecan yaratmıştı. Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Omuz omuza çarpışan iki asker Yüzbaşı Salih ve Asteğmen Kerim’in etkileyici hikayesini anlatacak filmin oyuncu kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya yer alıyor.

Tolga Sarıtaş halen Show TV’de yayınlanan Baba dizisiyle ekrana geliyor. Engin Akyürek de son dizisi Kaçış’ın çekimlerini tamamladı, yayına hazır hale gelmesi için bekliyor. Disney Plus için çekilen ve Engin Akyürek’in bir savaş muhabirini canlandıracağı dizinin dün paylaşılan fotoğrafları büyük heyecan yaratmıştı.