Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu da var!

Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu da var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile evliliğinden oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılı Kasım ayında dünyaya getirmişti. 15 aylık olan Fikret Ali’nin babasına olan benzerliği herkesin malumu. Mutlu çift, çocuklarıyla birlikte başka heyecanlar yaşarken, onlara ortak olan yakın dostları ve meslektaşlarının çocuklarıyla da kendi çocuklarını kuzen olarak görüyorlar.

Hazal Kaya, Bülent Şakrak ile uzun yıllardır dost ve abi-kardeş gibi birbirlerine yakınlar. Şakrak’ın abisi kabul eden oyuncu, Ceyda Düvenci ile çocuklarına da adeta gerçek halaları gibi yaklaşıyor ve kucaklıyor onları. Şakrak da Hazal Kaya ve Ali Atay’ın çocukları Fiko için aynı duyguları besliyor.

Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in oğlu da var! 10

Yaptıkları paylaşımlarda bir aile olduklarını her fırsatta vurgulamaktalar ünlü oyuncular. Bu arada bu mutluluğa kısa süre önce Erkan Kolçak Köstendil de dahil oldu eşi Cansu Tosun ile birlikte.

Bilindiği gibi Şakrak, Köstendil’in öz dayısı. Erkan Kolçak Köstendil de yine oyuncu olan Cansu Tosun ile evli ve oğulları Marsel de 2020 yılı Temmuz ayında dünyaya geldi.

Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in oğlu da var! 11

Bülent Şakrak’ın Ceyda Düvenci ile evliliğinden de Okan Ali isimli bir oğlu var. Dolayısıyla üç ünlü isim oğulları Fikret Ali, Okan Ali ve Marsel’i kuzen olarak zaman zaman bir araya getiriyorlar.

Hazal Kaya ile kan bağları olmasa da birbirlerine olan yakınlıklarıyla büyük bir aile olmayı başarmış ünlü isimler.

Bu arada oğullarının bir tasarımda kullanılması Hazal Kaya’nın çok beğendiği bir paylaşımla ortaya çıktı. Şakrak’ın yaptığı paylaşımda ünlü isimlerin oğullarının fotoğrafları, eğlenceli bir tasarımda kullanılmış.

Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in oğlu da var! 12

Hazal Kaya’nın çok beğendiği tasarımda kuzenler Ali-Fiko ve Marsel görülüyor. Kaya, kendi sayfasında da aşağıdaki paylaşımı yaparak “Kuzenlerin güzelliğine bi bakın, çıldırıcam” notunu düşerek çok beğendiğini anlatmakta.

Hazal Kaya oğluyla ilgili tasarımı görünce şaşkına döndü! Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in oğlu da var! 13