Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde büyük değişime hazır olun, işte ilk işaret!

Son Yaz dizisinde büyük değişime hazır olun, işte ilk işaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Son Yaz, cuma akşamlarının sevilen dizilerinden birisi oldu. Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan dizinin, reytingleri ise inişli çıkışlı geliyor. Son bölümde reytinglerini düzeltmesi ise dizinin hayranlarını mutlu etmişti.

Soner Sancaktar karakterine hayat veren Halil Babür, dizinin kötü adamı olarak hemen sıyrıldı… Bu tür karakterlere iyi bir ruh katan Babür bile bu karakteri oynarken zorlandığını itiraf etti. Kamera Arkası programına konuşan başarılı oyuncu, “Bu ben miyim” diye kendisine sorduğu zamanlar olduğunu ifade etti. Bir projede uzun süre kötüyü oynamanın çok da iyi bir şey olmadığının altını çizen Halil Babür, gelecek bölümlerle ilgili önemli bir detay da anlattı.

Halil Babür, etrafındaki herkese kötülük yapmakta olan Soner’in hikayedeki değişimine dikkat çekiyor. Soner’in şimdiye kadar yaptıkları nedeniyle zarar görmediğini anlatan oyuncu, artık bunun değişeceğine işaret etti.

Son Yaz dizisinde Soner de artık yaptıklarından zarar görmeye başlayacak. Yani hikayede artık şartlar da yeniden belirleniyor. Halil Babür, neler yaşanacağına dair şu sözlerle küçük de olsa bir tüyo verdi:

“Tabii ki canını yakmak isteyecek Akgün’ün ve etrafındakilerin. Ama bence daha kritik olan şey, Soner’in de canının yanmaya başlaması. Soner hep böyle, tek taraflı kötülük yapan birinden ziyade. Birazcık da onun da canı yanacak. Spoiler olarak verebileceğim şey bu olabilir. Soner’in de bir tık kalbinin, canının acıyacağı…”