Ana sayfa Güncel Haberler Nurgül Yeşilçay’ın Sevgililer Günü kutlaması da böyle olur!

Nurgül Yeşilçay’ın Sevgililer Günü kutlaması da böyle olur!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kefaret dizisinde Zeynep karakteriyle ekranlara gelen Nurgül Yeşilçay, esprili kişiliğiyle instagram’daki takipçilerini güldüren paylaşımlara imza atmakta. Oyuncu, günlük hayatından olduğu kadar, dizi setinden de bol bol paylaşım yapıyor. Birlikte rol aldığı partneri Mert Fırat ve dizide Meltem’i oynayan Özge Özaçar ile de paylaşımlar yapan oyuncu, Sevgililer Günü’ne özel paylaşımlarıyla da dikkat çekti.

Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan dizi her ne kadar konusu itibariyle dram olsa da kamera arkasında çok eğlenen bir ekip olduğu da Yeşilçay’ın paylaşımlarıyla görülmekte. Esprili kişiliğini her fırsatta gözler önüne seren oyuncu, günün anlam ve önemine uygun üç paylaşım yaptı instagram sayfasından.

İlk olarak sevgilisi Necati Kocabay ile Sevgililer Günü sabahındaki hallerini paylaştı oyuncu. Ev haliyle çekildiği selfie’ye düştüğü not ile de güldürdü oyuncu.

“Manitayla şöyle koltuğa yayılıp sabah kahvesini içenlerin günü kutlu olsun” diyerek sözlerine başlayan oyuncunun “Yoksa ben işime aşığım” diyerek yaptığı gülme emojili Sevgililer Günü kutlaması “Nurgül Yeşilçay’ın mesajı da böyle olur” dedirtti adeta. Yine esprili üslubunu yansıtan oyuncu, sevgilisinin paylaşımını repost etti daha sonra.

Nurgül Yeşilçay'ın Sevgililer Günü kutlaması da böyle olur! 36

Uzun süredir birlikte olan yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile yazın verdikleri bir pozlarına da kalp emojisi koyarak paylaştı oyuncu.

Nurgül Yeşilçay'ın Sevgililer Günü kutlaması da böyle olur! 37

Dizide yıldızının hiç barışmadığı Meltem’i oynayan Özge Özaçar’ın bir paylaşımını da repost etti oyuncu. Kamera arkasında iki oyuncunun  iyi arkadaş oldukları da paylaşımlarından görülmekte…

Nurgül Yeşilçay'ın Sevgililer Günü kutlaması da böyle olur! 38