Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dışında bir dizisi daha var ki çok konuşulacak!

Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dışında bir dizisi daha var ki çok konuşulacak!

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde oynayan Özcan Deniz’in bir başka dizi ile de ismi anılmakta. Oyuncu, İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünü oynadığı Seni Çok Bekledim’de aynı zamanda yapımcı ortak. Skala Yapım ile birlikte kendi şirketin DNZ Film ile Seni Çok Bekledim’in yapımcılığını üstlenmekte. Özcan Deniz’in bir başka projesi ile ilgili detaylar ise oyuncunun hedefini daha da yükseğe koyduğunu gösteriyor.

Uzun zamandır ekranda olmayan Özcan Deniz’in heyecanla beklenen dizisi sonunda başladı. İlk bölümün bir kısmı Katar’da çekilen dizi, hikayesiyle izleyenleri yavaş yavaş çekmeye başladı. Cuma akşamları ekrana gelen diziyle birlikte Özcan Deniz’in pandemi sürecinde yaptığı bir dizide yakında büyük dikkat çekecek!

Özcan Deniz, oyunculuğunun yanı sıra yapımcılık ve yönetmenlikte de iddiasını ortaya koymaya devam ediyor. Deniz’in geçtiğimiz yıl çekilen ve başrolünde Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın birlikte oynadıkları Senkron isimli dizi, dijital platform Gain’de yayınlanacak.

Dizinin Şubat ayındaki pek çok yeni dizi ile birlikte Gain’de yayınlanması bekleniyor. Bu arada fragmanı da ilk kez yayınlandı ve büyük dikkat çekti. Bir kaç gün önce yayınlanan fragman ile birlikte Özcan Deniz’in imza attığı yapımın iddiası da görülmekte.

Özcan Deniz, sadece yönetmenlik yapmakla kalmamış, aynı zamanda Senkron dizisinin senaryosunu da yazmış. Yani tam anlamıyla bir imza atmış.  Sosyal medyada da büyük dikkat çeken dizi, paralel dünya ile ilgili bilimkurgu türünde.

Özcan Deniz, diziyi evinde çektiği dönemde şu sözleriyle de dikkat çekmişti: “Böyle de bir dünya varmış, bununla da tanıştık. Evden de her şey olabiliyormuş. Galiba önümüzdeki dönemde bütün işleri böyle çevireceğiz. Öyle görünüyor. Hem işler hızlanacak, galiba biraz daha yaratıcı oluyor insan. İşe gitme, mesai saati kollama baskısı, ortadan kalktı.”

İşte dizinin fragmanı: