Ana sayfa Sosyal Medya Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı!

Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, bir süre önce ses eğitimi aldığı ile ilgili bazı ipuçları içeren paylaşımlar yapmıştı ama detay vermemişti. Bir sürprizi olduğu anlaşılan oyuncunun, Netflix için çekilecek olan Pera dizisine hazırlandığı düşünülmüştü ama sürpriz yeni ortaya çıktı! Kaya’nın Şarkıcı Zeynep Bastık’ın sunduğu Exxen’de yayınlanan programa konuk olacağı için çalıştığı öğrenildi.

Kısa bir süre önce Zeynep Bastık ve Konukları isimli programın 7. Bölüm Tanıtımı yayınlandığı ve tanıtımı izleyenler, gözlerine de kulaklarına da inanamadı! Hazal Kaya, mütevazi bir şekilde sesi konusunda iddialı olmasa da sosyal medyadan adeta yağmur gibi ‘çok şaşırdık, bu nasıl güzel bir ses, inanamıyorum’ şeklinde pek çok mesaj yağmaya başladı.

Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı! 10

Hazal Kaya’nın katıldığı programda söylediği şarkıları dinleyenler, sadece oyunculuk konusunda değil, şarkı söylemekte de çok iyi olduğunu görüyor. Güzel sesini ilk kez bu kadar duyuran oyuncu, izleyiciyi fena halde şaşırtmış durumda!

Tek şaşıran izleyici de değil. Bir süre önce programa çıkmak için ders almaya başladığı Vokal Koçu Nilüfer Erçel de Hazal Kaya’nın kendisine ilk geldiği gün sesinin güzel olmadığını söyleyip sonrasında da kendisini dinlediğinde nasıl şoke olduğunu instagram sayfasından paylaştı.

Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı! 11

Erçel, “Bana ilk geldiği gün ‘ay benim sesim hiç iyi değil, şarkı da söyleyemiyorum’ diyip ardından hiç detone olmaksızın ‘if i aint got you’yu gümbür gümbür söyledi. Sesi, tonlaması, yorumculuğu müthişti. Ben şaşkınlıktan ağzımı kapatamazken Hazal bana, ‘nasıldı, çok mu kötüydü?’ dedi. Anladım ki bu hanımefendi yeteneğinin hiç farkında değil. 2 ay kadar kısa bir süre sonra Zeynep Bastık’ın programına hazırdık. Öyle güzel söyledi ki şarkıları büyük gurur duydum” notuyla instagram’dan Hazal Kaya ile ilgili paylaşım yaptı.

Hazal Kaya da bu paylaşımı repost ederek yine mütevazi tavrıyla bir yanıt verdi. “Canım hocam, sadece şahane bir öğreten değil aynı zamanda çok kıymetli bir yol arkadaşısın. İyikilerden bir demet” notuyla Nilüfer Erçel’e cevap verdi.

Hazal Kaya’nın başarılı oyunculuğu ile birlikte bundan sonra da müthiş sesiyle anılacağı da Zeynep Bastık’ın programı ile tescillendi adeta!

İşte o program ve izleyiciden gelen bazı yorumlar:

Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı! 12 Hocasını bile şoke etti! Hazal Kaya şarkı söyledi, dinleyen kulaklarına inanamadı! 13