Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde ayrılık vakti geldi çattı!

Hercai dizisinde ayrılık vakti geldi çattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 3 sezondur Cuma günleri yayınlanıyordu ancak yılbaşından sonra Pazar günlerine alınmıştı. Pazar akşamlarının yeni alternatifi olan Hercai dizisi, sezon başında bir reyting düşüşü yaşadı ama hikayeye daha heyecanlı eklemeler sonucunda toparlanmayı da başardı. Hercai’yi başından beri izleyen ve hiç kaçırmayan kemik bir kitle var ve onlar diziyi bırakmıyor.

Ancak yine de reyting kaygısı zaman zaman daha çok artıyor. Özellikle son dönemde dizinin reytinglerinin daha çok düştüğü ve Pazar gününe alınmasının da yanlış bir karar olduğu gözleniyor. Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün oynadıkları dizi 4. sezonu görebilecek mi, akıllarda şimdi bu soru var!

AB grubunda zaten zayıf reytingler alan dizi, Cuma akşamları 6’lı oranlarda reyting alırken, Pazar akşamına alınınca kan kaybetti ve 4’lü reytinglere düştü.

Dizinin hikayesinde ise yeni gelişmeler izleyenleri bekliyor! İki sevilen ismin diziden ayrılması, Hercai’ye nasıl yansıyacak önümüzdeki günlerde göreceğiz ama yeni bölümde izleyenleri üzecek bir ayrılık yaşanacak!

Bir süre önce bu ayrılığın izleri ortaya çıkmıştı. Hercai dizisinde Azad ve Gönül karakterlerinin ayrılacağı biliniyordu. Ancak nasıl olacağı bilinmiyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgide Ahmet Tansu Taşanlar’ın oynadığı Azad ve Oya Unustası’nın canlandırdığı Gönül’ün, bir arabaya atlayıp herkesten uzak bir yere gittikleri mesajıyla iki karakterin ayrılış şekilleri de ortaya çıkmış oldu.

Bakalım bu ayrılık, dizinin reytinglerine nasıl yansıyacak! 61. bölüm 2. tanıtım videosu aşağıda…