Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranları için Adını Feriha Koydum’dan yıllar sonra yeni bir umut doğdu!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranları için Adını Feriha Koydum’dan yıllar sonra yeni bir umut doğdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de 2011-2012 sezonlarında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisi, bir döneme damga vurmuş yapımlardan birisi. Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’yı şöhrete taşıyan diziler arasında gösteriliyor. Özellikle ikili olarak büyük beğeni toplayan oyuncular, o zamanlar çok daha genç ve daha az deneyimliydiler. Şimdilerde pek çok iddialı yapımla gündemdeler ama onları Adını Feriha Koydum’da izleyen pek çok hayranı, yurt içinden ve yurt dışından sürekli olarak ikiliyi yeniden bir arada görme çağrıları yapıyorlar.

Zaman zaman durumu ileri götürüp uluslararası bir şekilde sosyal medyada kampanyalar bile başlatarak ikiliyi aynı dizide yeniden görmek istediklerini yapımcılara duyuruyorlar. Ancak aradan geçen 9 yıla karşın Adını Feriha Koydum’dan sonra iki oyuncu hiç bir projede buluşamadı.

Fakat bu kez kesin olmamakla birlikte bir projede ikilinin ismi yanyana anılmaya başlandı! Çağatay Ulusoy, bir süredir ekrandaki dizilerde rol almıyor. En son İçerde dizisinde oynamış ve sonrasında dijitali tercih etmişti oyuncu.

Sadece geçtiğimiz yıl Menajerimi Ara isimli diziye konuk oyuncu olarak katılmış ve hayranlarından da “Artık ekrana dön!” çağrısı almıştı. Bu sesi duymuş olacak ki Çağatay Ulusoy, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Önce adı Yalı Çapkını isimli diziyle anılan oyuncu, bu dizinin senaryosunu beğenmeyince Süslü Korkuluk isimli yeni bir hikaye yazıldı. Ulusoy, bu dizinin senaryosunu beğenenince de hazırlıklar başladı. Fakat henüz dizide hangi kadın oyuncu ile partner olacağı net değil. Ancak hayranlar özellikle Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un yeniden bir yapımda buluşması için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaptı.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranları için Adını Feriha Koydum'dan yıllar sonra yeni bir umut doğdu! 7

Ulusoy’un hayranları ise pek çok çağrı yapıyor ve sosyal medyadan gönüllerinden geçen isimleri sıralıyorlar. Bu isimler arasında Hazal Kaya da çoklukla geçmekte. OGM Pictures imzalı ve tv8’de yayınlanacak olan dizide Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un birlikte yeniden başrolde olması, büyük bir kitleyi de sevince boğacak ama henüz netlik yok.

Yönetmeliğini Cem Karcı’nın yapacağı dizi için kadın oyuncu arayışı sürüyor. Sosyal medyada ise Hazal Kaya ile birlikte Alina Boz, Bensu Soral ve Ayça Ayşin Turan’ın da isimleri zikredilmekte.

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinde Bensu Soral ile birlikte oynamıştı. İkili olarak Soral’la da ekran uyumu beğeni toplamıştı. Dolayısıyla bu diziyi izleyen bir kesim de Soral’ın ismini anıyor ısrarla.

Ayça Ayşin Turan ile de Netflix’te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde birlikte rol almışlardı. Bu üç kadın oyuncu ile de uyumlu bir partnerlik sergileyen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde bakalım bu isimlerden birisi mi yoksa bambaşka sürpriz bir isim mi karşısına gelecek? İzleyip göreceğiz…