Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’ın ardından Can Yaman’ın, yeni dizisi için yaptıkları çok şaşırtacak!

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’ın ardından Can Yaman’ın, yeni dizisi için yaptıkları çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018-2019 yılları arasında iki sezon boyunca ekranda kalan Erkenci Kuş dizisi, romantik komedi dizileri arasında büyük dikkat çeken bir yapım oldu. Başrollerdeki Can Yaman ve Demet Özdemir’in ününe ün katan dizi sonrası iki oyuncu da yapımcıların gözdesi durumuna geldi adeta!

Demet Özdemir, Erkenci Kuş’un ardından bu kez dram dizisinde rol almakta istedi ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara geldi. Can Yaman ise ömrü kısa süren yaz dizisi Bay Yanlış ile ekrana geldi.

Özge Gürel ile başrolünde oynadığı dizinin final yapmasının hemen ardından ise Can Yaman, soluğu İtalya’da aldı. Dolunay dizisi ile birlikte bazı dizileri sayesinde İtalya’da çok sevilen  bir isim haline gelen Can Yaman, Erkenci Kuş fırtınası ile birlikte tası tarağı toplayıp İtalya’da yaşamak ve orada çalışmak için ülkeye gitti.

İtalyan hayranlarının büyük bir ilgi gösterdiği oyuncu, bazı reklam anlaşmaları ve yapımcı firmalarla dizi anlaşmaları yaptı. Bir süredir çalışmaları süren ve büyük bir proje olarak lanse edilen Sandokan isimli dizi için de bazı eğitimlerden geçmekte Can Yaman.

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış'ın ardından Can Yaman'ın, yeni dizisi için yaptıkları çok şaşırtacak! 7

Oyuncunun Sandokan dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. Türkiye’deki hayranları, kendisini ekranda görmek için sabırsızlanıyor ama Can Yaman, İtalyan dizisinde rol almayı tercih etti. Diziyi izleme şansına sahip olabilenler, Can Yaman’ı çok farklı bir rolde görecekler bu kez.

Oyuncu, Sandokan dizisi için yakın dövüş teknikleri, at binme, kılıç kullanma gibi kimi eğitimlerden geçiyor uzun zamandır. Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinin öncesinde 5 aylık yoğun bir uğraş ile geliştirdiği vücudu, herkesi çok şaşırtmıştı.

Kaslı yapısıyla uluslararası alanda da hayran toplayan Can Yaman, gittiği ülkelerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu arada Sandokan dizisinin ise 2022 yılının ilk aylarında çekimlerine başlanacağı haberi, oyuncunun hayranlarını çok mutlu edecek!

Şubat ayında çekimlerin başlaması planlanmakta. Can Yaman, uzun süredir hazırlık yaptığı bu iddialı yeni dizi projesi için çalışmalarını instagram’dan tekrar duyurarak heyecanını da bir kez daha paylaşmış oldu…

Oyuncunun dizi için aldığı eğitimler ve yaptığı zorlu çalışma da videoya yansımakta…

İşte o video…

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

 

85’ten fazla ülkede büyük başarıya imza atan Sandokan dizisinde Can Yaman İngilizce oynayacak. Yakışıklı oyuncu böylece hem İtalyanca, hem de İngilizce olmak üzere peş peşe iki dilde oyunculuk performansı sergileyecek