Ana sayfa Sinema Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ertelenen filminde mutlu son!

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ertelenen filminde mutlu son!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en sevilen yıldızlarından Hazal Kaya ve Onur Tuna’yı bir araya getiren Benden Ne Olur dizisi uzun bir bekleyişten sonra nihayet vizyona giriyor. Film 28 Ekim Perşembe gününden itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Med Yapım tarafından çekilen ve yayınlanması yılan hikayesine dönen Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021’de yayınlanacağı açıklanan filmin vizyon tarihi yine ertelenmişti.

Filmin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın yanı sıra Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait. Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor.

Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın “senden hiçbir şey olmaz Sertab” demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve “benden ne olur” herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.

Benden Ne Olur isimli sinema filmini 28 Ekim Perşembe gününden itibaren sinemalarda izlenebilirsiniz.