Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya yeni dizisi hakkında ser verip sır vermedi!

Hazal Kaya yeni dizisi hakkında ser verip sır vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bayramı İstanbul’da geçiren ünlülerden oldu. Oğlu Fikret Ali ve eşi Ali Atay ile bayramda bir yere gitmediklerini anlatan Hazal Kaya, eşinin çalıştığına vurgu yaptı.

Bilindiği üzere Ali Atay, Son Yaz dizisinin ardından Exxen platformunda yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin başrolünde yer alıyor. Dizinin çekimlerine de geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Hazal Kaya, “İstanbul’da geçiyor gördüğünüz gibi. Keyfimiz yerinde, eşim çalışıyor, buradayız o yüzden” açıklamasını yaptı.

Leyla ile Mecnun çekimleri nedeniyle bir yere gidemedikleri mesajını veren Hazal Kaya, Gökhan Türkmen’in konserinde de yer aldı. Genç şarkıcının aile dostları olduğunu ve ilk kez sahnede izleyeceğini ifade eden Hazal Kaya, “O yüzden dizlerim titriyor, dünden beri çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Oğlu Fikret Ali’nin Gökhan Türkmen’in “Aşkın Enkazı” isimli şarkısını çok sevdiğini dile getiren oyuncu, “Ben hamileyken niyeyse sürekli o şarkıya tekme atıyordu. Gökhan ne zaman bir yerde çalsa karnımda tekme atıyordu” diye konuştu.

Fikret Ali’nin konuşmaya başladığını ve bu durumun kendisine garip geldiğini de anlatan Hazal Kaya, yeni dizi çalışmasından da bahsedemeyeceğini belirtti.

Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide yerini alan Hazal Kaya, 8 bölümlük projeden bahsedemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Hazal Kaya, geçtiğimiz hafta dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından duygularını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sergiledi. Oyuncu, ekip arkadaşlarına teşekkür de ettiği paylaşımında şöyle yazdı:

“Rüya gibi, ödül gibi bir setin son günüydü bugün. Başa sarıp tekrar yaşamak isteyeceği kaç seti olur bir oyuncunun bilmiyorum. Hem işe hem de birbirine böyle özenle, hassasiyetle yaklaşan koca bir set dolusu insanı ancak sen bir araya getirebilirdin @emrecsahin Esra’yı bana emanet ettiğin için çok teşekkür ederim!

Canım @selahattinpasali @yaseminszawlowski #tansubicer @mr.jameschalmers !Çok seviyorum! İyi ki kamera arkası ve önündeki canım ekip! Hemen kavuşmak üzere!”