Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı’nın finalinden sonra Serenay Aktaş yeni dizisini atv’de buldu!

Savaşçı’nın finalinden sonra Serenay Aktaş yeni dizisini atv’de buldu!

tarafından ker_def

Serenay Aktaş uzun bir aradan sonra dizi setlerine Savaşçı’nın 5. sezonu ile dönüş yapmıştı. Oyuncu 11 bölüm süren 5. sezonda Teğmen Selcen Efe karakterine hayat verdi. Aktaş, Eskişehir’de çekimleri yapılan dizinin setinden yaptığı açıklamada böyle bir karaktere hayat verdiği için çok memnun olduğunu söylemişti. Ancak Savaşçı dizisi 109.bölümü ile birlikte yeterli reyting alamadığı için Haziran ayında final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Selcen Efe karakteri ile sadece 11 bölüm hikayede yer alan Serenay Aktaş, finalin ardından bir süre dinlenme fırsatı buldu ve sonrasında yeni bir dizi anlaşması yaptı. Aktaş, artık atv’nin yaz ekranındaki iddialı dizisinde izleyicilerle buluşacak.

Savaşçı'nın finalinden sonra Serenay Aktaş yeni dizisini atv'de buldu! 8

atv’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi ‘Kalp Yarası’na ünlü oyuncu Serenay Aktaş konuk oluyor.

Savaşçı'nın finalinden sonra Serenay Aktaş yeni dizisini atv'de buldu! 9

Serenay Aktaş; dizinin dördüncü bölümünde Ebru karakterine hayat verecek. Ebru, Sinan’ın (İnanç Konukçu) gençlik aşkı. Zamanında Azade Sancakzade engeliyle karşılaşan ve kavuşamayan aşıklar yıllar sonra ilk kez çocuklarının okulunda karşılaşıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Kalp Yarası, yeni bölümüyle de izleyiciyi ekran karşısına kilitleyecek. ‘Kalp Yarası’ dördüncü bölümüyle 26 Temmuz Pazartesi akşamı atv’de!