Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın merakla beklenen yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı!

Hazal Kaya’nın merakla beklenen yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisi ile gelen Hazal Kaya, daha sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve bir süre projelerine ara vermişti. Hazal Kaya’nın yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmiyle setlere dönmesinin ardından, yeni ve iddialı bir dizide rol alacağı da ortaya çıkmıştı.

Kaya’nın bir dönem dizisi olan Pera Palas isimli dizide rol alacağı öğrenilmişti bir süre önce. Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği ve Netflix için çekilecek olan dizinin hazırlıkları sürüyor.

İddialı projenin erkek başrol oyuncusu da kısa bir süre önce öğrenilmişti. Dizide Hazal Kaya’ya eşlik edecek isim, genç kuşağın başarılı oyuncularından Selahattin Paşalı olacak. Bu arada diziye bir sürpriz ismin daha katıldığı gündeme geldi.

Hazal Kaya'nın merakla beklenen yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, rol aldığı yapımlardaki güçlü oyunculuğu ile adından söz ettiren Nergis Öztürk de diziye katıldı.

Hazal Kaya'nın merakla beklenen yeni dizisine sürpriz bir isim daha katıldı! 9

Emre Şahin’in yönetmenliğini yapacağı ve Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı dizinin cast çalışmaları devam ediyor.
“Pera Palas’ta Gece Yarısı” kitabından uyarlanan dizinin isminin ‘Pera’ olacağı konuşuluyor.

Bu arada dizide Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verileceği ifade edilmekte. Dizinin çekimlerinin ise Mart ayında başlaması planlanıyor.