Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi tarihimizde bir ilki yaşatacak olan Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha geliyor!

Dizi tarihimizde bir ilki yaşatacak olan Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihine geçecek bir yapım olacak olan Kırmızı Kamyon dizisinin çekimleri sürüyor. Dizi yakında Show Tv ekranında izleyici ile buluşacak. İlk olmasının nedeni ise itfaiyecilerin hikayesinin anlatılması. Yabancı pek çok dizide benzer hikayeler ekranlarda yer aldı ama Türkiye’de ilk kez itfaiye odaklı bir dizi çekiliyor…

Dizinin bir süre önce ekrana gelmeye başlayan fragmanları izleyenleri etkilerken, oyuncular da bir süredir itfaiye teşkilatı ile çalışıyorlar. Gerçek itfaiyecilerden özel eğitimler alan oyuncular, zorlu koşullarda çalışmanın arka yüzünü de öğreniyor.

Dizi tarihimizde bir ilki yaşatacak olan Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha geliyor! 9

Titizlikle çalışmaları sürdürülen dizinin başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır yer alıyor. Diziye yeni bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, Kırmızı Kamyon dizisine son katılan ismi tv100’deki yazısından duyurarak Toprak Sağlam’ın dahil olduğunu belirtti.

Ay Yapım ve Suavi Doğan’ın birlikte kurduğu 10. Ev Yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizide Toprak Sağlam, Fatih Al’ın hayat verdiği Yavuz’un eşi Gönül olarak diziye katılıyor.

Dizi tarihimizde bir ilki yaşatacak olan Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha geliyor! 10

Mart ayında ekrana gelecek olan dizide itfaiyecilerin kahramanlıkları, hayat mücadeleleri, dostlukları ve kötülerle mücadelesi anlatılıyor.

İtfaiyecilerin yaşadıkları gerçek olaylardan esinlenilerek hazırlanan hikayeler her hafta izleyicileri derinden sarsacak. Birçok kişinin canını kurtarmak için kaçtığı olayları, itfaiyeciler canlarını riske atarak girecek. İnsan hayatını kurtarmanın ne kadar önemli olduğunu da onların kahramanlıkları sayesinde ekranlarda izleyebileceğiz.

Dizi tarihimizde bir ilki yaşatacak olan Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha geliyor! 11

Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kırmızı Kamyon’un kadrosunda ayrıca Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu da yer alıyor.