Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı, Elif’le psikopata bağladı gidiyor! Bir Umut Yeter’de ‘kötü kadın’ oldu, sosyal medyayı salladı!

Hazal Subaşı, Elif’le psikopata bağladı gidiyor! Bir Umut Yeter’de ‘kötü kadın’ oldu, sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Geçtiğimiz sezon Star TV’nin günlük dizisi Adını Sen Koy’da Zehra karakteriyle ekrana gelen Hazal Subaşı, prime time izleyicisinin de gönlünü çoktan kazandı.

Her ne kadar daha büyük kitlelere hitap ettiği bir dizide ilk kez başrolde oynasa da rolünün hakkını vererek kendinden fazlasıyla konuşturmasını da başardı.

Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakteriyle hayli mülayim, kırılgan, şefkat dolu birini oynayan Subaşı, Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde, gittikçe psikopata bağlayan Elif’i canlandırıyor.

Umut’un annesinin Derya olduğunu öğrendikten sonra iyice deliren Elif, Yılmaz ile Derya’nın fırtınadan dolayı bir gece fenerde birlikte kalmalarıyla da çılgına döndü.

Derya ve Yılmaz’ın yakınlaşıp Umut’u da elinden alıp aile olacaklarına iyice kafayı takan Elif, Derya için kötü planlarını kurgulamaya başladı.

Hazal Subaşı, Elif'le psikopata bağladı gidiyor! Bir Umut Yeter'de 'kötü kadın' oldu, sosyal medyayı salladı! 7

Dün akşam ekrana gelen 4. bölümde, korkunç bir plan yapmış ve herkesi şoka uğratmıştı Elif. Derya’yı akşam yemeğine çağıran ve kaybolan çocuğuyla ilgili şeyler söyleyip canını sıkan Elif, kahvesine fare zehiri atmayı planladı. Herkes kahvede zehir olduğunu sanırken, sonradan anlaşıldı ki Elif zehirli kahveyi döküp bu planından vazgeçti.

Böyle bir hata yapıp hapse girmektense, kendisini sıyırabileceği ama Derya’ya zarar verecek bir planı devreye sokacak Elif ama henüz ne onu bilmiyoruz.

İçin için hem Yılmaz’dan hem Umut’tan Derya’yı kıskanan Elif, gittikçe daha garip işler yapmaya ve gözü dönmeye başladı.

Hazal Subaşı, Zehra’dan sonra Elif karakteriyle şaşırtıyor. Oyunculuğundaki performansıyla dikkat çeken Subaşı, yeni rolünde herkesin dikkatini çekmeyi de başarmış görünüyor.

Ancak o kötü kadını da oynasa, hayranlarının övgülerini almaya da hep devam ediyor.

Onu Zehra olarak tanıyan kitle özellikle, her fırsatta övgülerini sosyal medyadan yazmaya devam ediyorlar.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

-Hazal rolununu hakkını vererek oynuyor helal sana Hazal Subaşı alkışlıyorum seni.

-Hazal subasina cok sasirdim harika oynsmis adini sen koyda cok acemiydi

-Arkadaşlar ben yanlışmı görüyorum elifin içinden bir canavar çıkmış resmen elif neymiş öyle ama ne yalan söym güzel oynuyor

-Vee Elif psikopata bağlar eğer bunca tepki görüyorsa bu Hazal Subaşı’nın müthiş oyunculuğundandır

-Tutturmuşlar şu güzel bu güzel!Hazal çok güzel oynuyor,gören yok,aferin Hazal sana!

-Muhteşem performans diye buna denir. Resmen kızın içinden psikopat çıktı