Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı için Çukur’dan sonra iki güzel haber var!

Hazal Subaşı için Çukur’dan sonra iki güzel haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy isimli günlük dizideki performansı ile dikkatleri çeken, ardından da birçok teklif alarak kariyerinde önemli adımlar atan Hazal Subaşı, Çukur dizisindeki Nehir karakteri ile de popülerlik yakaladı.

Yapımcıların projelerinde yer almasını en çok istediği kadın oyunculardan birisi haline gelen Hazal Subaşı’nın güçlü bir hayran desteği de bulunuyor… Sosyal medyada oyuncu ile ilgili binlerce paylaşım yaparak zaman zaman gündeme getiren hayranları, iki güzel haber almanın mutluluğunu yaşıyor.

1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncunun birisi sinema filmi, diğeri ise dizi olmak üzere iki projede bulunması hayranlarını da heyecanlandırdı. Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde yer alan Hazal Subaşı, şimdi de yeni dizisi için hazırlıklar yapıyor.

Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa isimli dijital projelerde de yer alarak yeteneklerini sergileyen oyuncu, şimdi de yeni bir televizyon dizisine hazırlanıyor… TRT1 için hazırlıkları devam eden dizinin ismi Kasaba Doktoru olarak belirlendi. Güney Kore dizisi Dr. Romantic’in yerli uyarlamasında başrol kadın oyuncusu olan Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ile de partner olacak.

Hazal Subaşı için Çukur'dan sonra iki güzel haber var! 7

Ozan Akbaba’nın trajik bir olay yaşadıktan sonra büyükşehirden bir kasabanın hastanesine giderek burada kahramanlıklar yaptığı bir dizi geliyor… Hazal Subaşı da partneri Deniz Can Aktaş ile birlikte, bu kahraman doktorun yardımcısı olarak hikayede yer bulacak.

Hazırlıkları devam eden projeden yeni bilgiler geldikçe, Hazal Subaşı hayranları da büyük bir heyecan duymaya devam ediyor. Yakında sete çıkacak olan Kasaba Doktoru dizisi için oyuncu kadrosunun tamamlanması bekleniyor.