Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakat deyince akıllara gelen dizinin adıdır, Bir Zamanlar Çukurova!

Sadakat deyince akıllara gelen dizinin adıdır, Bir Zamanlar Çukurova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv ekranında yayınlanan ve perşembe akşamları çok güçlü rakip dizilere rağmen ayakta durmayı başaran bir dizinin adıdır, Bir Zamanlar Çukurova… Hilal Altınbilek’in 4 sezondur sadık bir şekilde diziye hizmet ettiği, Adana’daki yoğun çekimlerde yer aldığı gerçeğinin yanı sıra, bir de izleyicilerin tavrı dikkat çekiyor.

Hikayesi bu kadar çok değişen, ilk başladığı günden bu yana 4 başrol oyuncusunu kaybeden bir dizi düşünün, böyle bir dizinin ayakta kalma şansı nedir? Birçok dizi için bu sorunun yanıtı olumsuz olabilir ama Bir Zamanlar Çukurova adeta, dev bir çınar gibi sektörde sapa sağlam yerinde duruyor.

İbrahim Çelikkol’un erkek başrol oyuncusu olarak diziye dördüncü sezonun başında katılması çok önemli bir adım oldu. Ayrıca, hikayeden birçok önemli oyuncunun ayrılmasına rağmen hala izleyici ilgisini çekebilecek şekilde sürmesi de senaristler adına büyük bir başarı…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Selin Genç ile Selin Yeninci en son ayrılan isimler oldu. Altan Dönmez ise, üçüncü sezon ortasında hikayeye veda eden eski karısı Vahide Perçin’in bıraktığı mirasın üzerinde Çolak Ağa olarak hikayedeki heyecanı artırdı.

Sadakat deyince akıllara gelen dizinin adıdır, Bir Zamanlar Çukurova! 7

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık yapıma üst üste veda eden başrol oyuncuları olarak dizilseler de, yan karakterlerde birçok önemli isim diziyi terk etse de bir gerçek var ki, izleyicilerin önemli bir bölümü hala sadık bir şekilde atv dizisini destekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova, tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederek Mahkum’dan sonra perşembe akşamının en iyi dizisi konumunda.. AB’de düşük gelen reytinglere rağmen ABC1’de de daima iyi sonuçlar alan dizinin bu haliyle milyonları etkilemeye devam ettiği gerçeğini görmek gerekiyor.

Dört sezondur diziye sadık bir şekilde destek sunan izleyiciler de Bir Zamanlar Çukurova’nın büyüsünün hala devam ettiğinin bir kanıtı oluyor.