Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi reytinglerde birinciliği dramatik şekilde kaybetti

Destan dizisi reytinglerde birinciliği dramatik şekilde kaybetti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan isimli atv dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Salı akşamlarının en başarılı dizisi olarak öne çıkan Destan, tüm kişiler kategorisindeki birinciliğini Survivor yarışmasına kaptırdı. Dizinin dramatik bir şekilde zirveden inmesi ve ikincilik elde etmesi hayranlarını da üzecek bir gelişme oldu.

Destan dizisi AB grubunda günü altıncı sırada tamamlarken, ABC1’de ise dördüncülük elde edildi. Sekizinci yüzyılda geçen hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkileyen diziye yurt dışında da geniş bir ilgi bulunuyor. Birçok ülkede yayınlanan Destan dizisindeki reyting düşüşü ile birlikte birinciliği kaybetmesi rahatsız edici bir gelişme oldu.

Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı isimli diziyi geçerek birinciliğe yerleşen Destan, tüm kişiler kategorisindeki bu üstünlüğünü kaybetmiş oldu.

Masumlar Apartmanı dizisi AB grubunu ikinci bitirirken, tüm kişiler kategorisinde altıncılık ve ABC1’de de üçüncülük elde etti. TRT1’in dizisi sezon başına göre düşen reytinglerine rağmen güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise tüm kategorilerde reytinglerinde yaşanan düşüş ile dikkat çekiyor. Fox TV dizisi ilk 10 program arasında yer almaya ise devam ediyor. Salı günü reytinglerinde tabloyu değiştiren adım tv8 ekranında Survivor All Star 2022 yarışmasının başlaması oldu.