Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı o kadar güzel oynuyor ki, Kasaba Doktoru’nda ışıl ışıl parlıyor

Hazal Subaşı o kadar güzel oynuyor ki, Kasaba Doktoru’nda ışıl ışıl parlıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı tam da kendisini gösterebileceği yeni bir rol fırsatı buldu! Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, günlük dizi Adını Sen Koy döneminden bu yana büyük bir gelişme gösterdi. Oyuncu, son yılların en çok aranılan kadın oyuncularından birisi konumunda… Özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile büyük popülerlik kazanan Hazal Subaşı, şimdilerde ise Kasaba Doktoru dizisinin başrolünde bulunuyor.

Güney Kore yapımı olan Dr.Romantic’in yerli uyarlaması olarak Kasaba Doktoru dizisi iki haftadır cuma akşamları yayınlanıyor. Hazal Subaşı da başrol kadın oyuncusu olarak dikkatleri çekmeye başladı. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ile Vildan Atasever’in de kadrosunda yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi çok etkili bir dram yapımı.

1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, 2016 yılında başladığı kariyer yolculuğunun zirvesinde bulunuyor. Halka dizisindeki etkili Bahar karakteri ile göz doldurduktan sonra Çukur dizisinde popülerlik yakalayan oyuncu, sonrasında dijital yapımlara yöneldi.

Bizi Ayıran Çizgi dizisinde yer alan, Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa isimli yapımların da kadrosunda yer alan Hazal Subaşı, yeniden televizyon ekranına Kasaba Doktoru ile dönüş yaptı.

Hazal Subaşı o kadar güzel oynuyor ki, Kasaba Doktoru'nda ışıl ışıl parlıyor 1

Doktor Leyla karakterini canlandıran oyuncu, kendisini göstermesi için çok önemli bir fırsatı da eline geçirdi. Doktor Leyla karakteri kendi içinde inişleri ve çıkışları olan birisi. Yani oyuncunun duygu noktasında birbirinden farklı duyguları izleyicilere geçirmesi gereken bir karakter. Bu da Hazal Subaşı’nın yeteneklerini sergilemesi ve kendisini daha çok geliştirmesine imkan tanıyor.

Milliyet tv eleştirmeni Sina Koloğlu, “Hazal Subaşı, yaşamdaki iniş çıkışların karakterinde başarılı bir kompozisyon sunuyor” diyerek oyuncunun rolün altından kalkabildiğini yazdı…

Hazal Subaşı o kadar güzel oynuyor ki, Kasaba Doktoru'nda ışıl ışıl parlıyor 2

2 aylık yoğun bir eğitimden geçen Hazal Subaşı, hayat kurtarma idealini taşıyan Leyla karakteri için yoğun şekilde çalışıyor. Ameliyat makasları ile prototip üzerinde dikiş provaları yaptıklarını belirten Hazal Subaşı, doktorluk mesleğine ne kadar yatkın olduğunu da röportajında şöyle anlatmıştı: “Bize eğitim veren arkadaşla dalga geçtim. 1 yıl falan geçerse bize artık sertifika verirsin.”

Oyuncunun hayranları da karakteri başarıyla canlandırdığı düşüncesine sahip. Daha iki bölümü yayınlanmış olsa da Hazal Subaşı’nın karakteri başarıyla canlandırdığını düşünen hayranları, duygu geçişlerinde çok iyi olduğunu düşünüyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Hazal Subaşı, Leyla’yı ne kadar benimsemiş. O kadar güzel oynuyor ki oyunculuğu karşısında büyülenmemek elde değil. Böyle devam güzelim, böyle devam.”