Ana sayfa Dizi Haberleri Uysallar ile takdir toplayan Songül Öden’in eline kariyerinin en özel rolü geldi!

Uysallar ile takdir toplayan Songül Öden’in eline kariyerinin en özel rolü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden’in ismini dizi hayranları son dönemdi sıklıkla duymakta… 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu, 2001 yılından bu yana setlerde yer alıyor… Gümüş isimli diziyle 2005-2007 yılları arasında ekranda fırtına gibi esen Songül Öden, başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte yer almış ve bu dizi yurt dışında da büyük ilgi görmüştü.

Gümüş dizisi, Türk dizi sektörünün yurt dışına açılımının ilk dönemine rastlıyor ve çok da anlamlı bir başarıya sahip oldu. Songül Öden’in de dünya çapında tanınmasına vesile olan Gümüş dizisinin ardından ünlü oyuncu birçok projede farklı rollerde yer aldı.

Son dönemde hem dijital dizilerde hem de televizyon projelerinde sıklıkla görmekte olduğumuz Songül Öden, birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırıyor. Karakterinin duygusunu izleyiciye geçirme konusunda en etkili kadın oyunculardan birisi olan Songül Öden, üst üste yeni projelerle gündemde.

Uysallar ile takdir toplayan Songül Öden'in eline kariyerinin en özel rolü geldi! 8

Şeref Bey isimli dijital dizinin ardından yine bir başka dijital dizi Uysallar ile çok konuşulan oyuncu, ayrıca Show TV ekranında Oğlum dizisinde de Zeynep karakteriyle yer alıyor.

Son döneme damga vuran rollerine bir yenisini daha ekleyecek olan Songül Öden, bu sefer kariyerinin en özel rolüne hazırlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı canlandırma görevi usta oyuncuya verildi.

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinde başrolde yer alacağı ve ulu öndere hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Genç oyuncu bu önemli rol için bir süredir kampa girdi ve karaktere ruh katmak için de yoğun bir çalışma içinde…

Uysallar ile takdir toplayan Songül Öden'in eline kariyerinin en özel rolü geldi! 9

Songül Öden de Atatürk dizisinde Zübeyde hanım karakterini canlandırma hakkını elde ederek, kariyeri adına büyük bir adım daha attı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden bir yıldız gibi parlamaya başladı…

Atatürk dizisinin anlamını çok iyi bilen dizinin ekibi de yoğun bir ön hazırlık sürecini başlattı.