Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı rolü nedeniyle doktorluğa merak sardı, çok da iddialı bir söz söyledi!

Hazal Subaşı rolü nedeniyle doktorluğa merak sardı, çok da iddialı bir söz söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doktorluk mesleğine meraklı olması nedeniyle Kasaba Doktoru isimli diziden gelen başrol kadın oyuncusu olması yönündeki teklifi kabul eden Hazal Subaşı, geçtiğimiz Cuma günü başlayan dizide Doktor Leyla karakterini canlandırıyor.

Karakterinin hem eğlenceli hem de biraz çılgın birisi olduğunu belirten Hazal Subaşı, Leyla’nın hayat kurtarma gibi büyük bir amaca bağlı birisi olduğunu belirtti. Deniz Can Aktaş ile bu yapımda partner olan oyuncu, 2 aydır dizi için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlattı.

Sete çıkmadan önce doktorluk mesleği ile ilgili eğitimler alan Hazal Subaşı, gerçek ameliyat makaslarını kullanarak prototip üzerinde dikişler yaparak da kendilerini geliştirdiklerini söyledi.

Ameliyat izlemeyi ve bu konularla ilgili araştırma yapmayı sevdiği için rolü kısa sürede kabullenen oyuncu, büyük bir iddiada da bulundu. Hazal Subaşı, “Bize eğitim veren arkadaşla dalga geçtim. 1 yıl falan geçerse bize artık sertifika verirsin” diye konuştuğunu söyledi.

Hazal Subaşı rolü nedeniyle doktorluğa merak sardı, çok da iddialı bir söz söyledi! 7

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in de başrolünde yer aldığı dizi aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak da öne çıkıyor. Türkiye’de doktorlara yönelik olarak zaman zaman gerçekleştirilen şiddet olayları düşünüldüğü zaman, hayat kurtarmaya kendilerini adayan bu meslek grubunu onore edecek bu tür projelere ihtiyaç var.

Hazal Subaşı da böyle sosyal sorumluluğu olan bir projede yer aldığı için de büyük mutluluk yaşadığını sözlerine ekledi.