Ana sayfa Dizi Haberleri Organize İşler dizisinden heyecanla beklenen gelişmeyi Yılmaz Erdoğan duyurdu!

Organize İşler dizisinden heyecanla beklenen gelişmeyi Yılmaz Erdoğan duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılmaz Erdoğan, son dönemde Aydınlıkevler isimli yeni tiyatro oyunu ile gündemde yer alıyor. Ankara’da çocukluğunu geçirdiği dönemdeki mahalle ortamından esinlenerek bu hikayeyi oyuna çevirdiğini belirten Yılmaz Erdoğan, uzun süredir böyle bir projeyi yapmayı planladığını ve sonunda da bunu başardığını söyledi.

Aydınlıkevler tiyatro oyununun galasında açıklamalarda bulunan Yılmaz Erdoğan, çok sevilen ve iki versiyonu çekilen Organize İşler sinema serisinin dizi versiyonundan da bahsetti. Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile Organize İşler’in mini bir dizi yapacağını duyurmuş ve hayranlarını çok memnun etmişti.

Oyuncu, “Senaryoyu yazıyorum, Eylül veya Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz” diye konuştu. Organize İşler filminin iki versiyonunda da yer alan oyunculardan bazılarının bu yeni dizi projesinde bulunması bekleniyor.

Organize İşler dizisinden heyecanla beklenen gelişmeyi Yılmaz Erdoğan duyurdu! 8

Yılmaz Erdoğan henüz senaryoyu bitirmediğini ve bittikten sonra oyuncu konusuna eğileceklerini belirterek, diziyle ilgili yeni bir gelişme olmadığını ifade etti.

Organize İşler isimli dizi projesinin de Disney Plus tarafından satın aldığı daha önce ortaya çıkmıştı. Birçok ünlü ismin yer aldığı iki filmin çok beğenildiği ve milyonlarca kişiyi etkilediği düşünülür ise, dizi versiyonuna da ilgi büyük olacak gibi gözüküyor.

Yılmaz Erdoğan, dizi hakkında detay vermedi ama senaryonun da henüz yazım aşamasında olduğunu ve sonbaharda da sete çıkmayı planladıklarını belirterek, planlamanın yapıldığını göstermiş oldu.

Organize İşler dizisinden heyecanla beklenen gelişmeyi Yılmaz Erdoğan duyurdu! 9

Organize İşler filmi ilk olarak 2005 yılında yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı proje, İstanbul’da geçen bir dolandırıcılık öyküsünü anlatıyor. Komedi ile aksiyon özellikleri bulunan filmde Yılmaz Erdoğan dışında; Demet Akbağ, Tolga Çevik, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Erdal Tosun, Tuncer Salman gibi önemli isimler bulunuyordu.

Organize İşler filminin ikinci versiyonu olan Organize İşler Sazan Sarmalı ise 2019 yılında izleyicilerle buluştu. Yeni versiyonda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Okan Çabalar, Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli oyuncular bulundu.

Disney Plus’ta yayınlanacak dizi versiyonunda ise bu önemli isimler arasından bazılarının da yer alması bekleniyor.