Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır hayatının en özel dönemini yaşıyor!

Gökçe Bahadır hayatının en özel dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy, birlikte Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun galasına katıldı… Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve 1970’li yıllarda geçen oyunda Demet Akbağ, Sinem Ünsal, Salih Bademci ve Burak Dakak başrolde yer alıyor… Birçok ünlü ismin katılımı ile yapılan galada konuşan Gökçe Bahadır, çok heyecanlı olduğunu ve uzun zamandır da tiyatroya gitmediğini söyledi.

Pandemi öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikal çalışması ile sahnelerde yer alan ancak bu projeyi pandemi yasakları sebebiyle sürdüremeyen Gökçe Bahadır, önemli bir çıkış yapmıştı. Sezen Aksu şarkıları eşliğinde sahnelenen oyun için yoğun çalışmalar yapan ve sahnedeki performansı ile de büyük alkış alan oyuncu, bu projenin devam etmesini de istiyor.

Gökçe Bahadır, Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin setinden çıkıp da oyuna yetişti… Evliliğin iyi gittiğini söyleyen oyuncu, “Her şey yolunda. Hiç vakit bulamıyorum ne evde ne de Emir ile zaman geçirmeye. Çok yoğun çalışıyorum. Evlendikten sonra doğru dürüst vakit geçiremiyorum” dedi.

Gökçe Bahadır hayatının en özel dönemini yaşıyor! 7

Kendileri için bundan sonra her tatil fırsatının balayı olacağını belirten oyuncu, hem reklam hem de dizi çalışmaları ile gündemde. İş ve özel yaşamında her şeyin yolunda olduğunu anlatan Gökçe Bahadır, gülen yüzüyle de mutluluğunu sergiledi.

Emir Ersoy ise eşinin bu kadar yoğun çalışmasından şikayetçi olmadığını ve hayatının böyle geçeceğinin de farkında olduğunu söyledi.

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri düşmeye devam ediyor. Ancak dizinin yurt dışı satışları iyi gittiği için kanalın sezon sonuna kadar projeyi devam ettireceği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.