Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın buluştuğu Dilek Taşı dizisinin hikayesi herkesi etkileyecek!

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın buluştuğu Dilek Taşı dizisinin hikayesi herkesi etkileyecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerden birisi de Dilek Taşı olacak. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve izleyicilerin de ilgisi artmaya başladı.

“O Eylül Hepimizin Kaderi Sonsuza Kadar Değişti”

İşte bu mesaj ile dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı dizisinin yapımcısı Pastel Film… 12 Eylül 1980 yılında Türkiye’de düzenlenen askeri darbenin gölgesinde geçen hikaye izleyicileri çok etkileyecek. Dizinin fragmanında da bu detay yer alıyor.

Unutulmaz şarkıcı Gülden Karaböcek’in seslendirdiği Dilek Taşı şarkısının yer aldığı tanıtım, dizinin hikayesinin 1980’li yıllarda geçmesi nedeniyle çok anlamlı oldu.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Kanal D’de başlayacak dizinin ilk fragmanı sosyal medyada çok konuşuldu.

Sezonun en iddialı projesi olarak gösterilen dizinin başrollerini; Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizide Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Dilek Taşı yakında Kanal D’de başlayacak.