Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatımın Neşesi dizisinde Neşe karakterinin uzun gecesi!

Hayatımın Neşesi dizisinde Neşe karakterinin uzun gecesi!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, haftanın en çok izlenen dizilerinden olan “Hayatımın Neşesi” sürpriz gelişmelerle devam ediyor: Hastane kaosu ve beklenmedik yüzleşmeler beşinci bölümde ekranlara geliyor.

Hayatın tatlı telaşlarını, sıradanlıkla sıra dışılığın arasındaki o ince çizgiyi ve ailenin sıcacık bağını izleyenleriyle buluşturan “Hayatımın Neşesi”, altıncı bölümüyle ekranlarınızda. Haftanın en çok izlenen dizileri arasında yerini alan yapım, bu hafta da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

11 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de altıncı bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan “Hayatımın Neşesi”nde bu hafta herkesin başı dertte! Aylin’in müzik kariyeri için önemli bir adım atmasının heyecanı, Mustafa’nın yüzüğünün peşine düşen aileyle karışık bir hale geliyor. Serdar’ın banka macerası, Neşe’nin yemek telaşı derken, aile arasında yüksek gerilimli anlara tanık olacağız.

Yüzüklerin Sırrı, “Hayatımın Neşesi”nde Açığa Çıkıyor!

Hayatımın Neşesi’nde bu hafta neler mi olacak? Aylin’in müzik kariyeri için gelen sürpriz teklif, ona hayallerini gerçekleştirme şansı sunacak. Ancak her ne kadar Aylin için işler yolunda gitse de, Mustafa’nın bir yüzük krizi nedeniyle başını belaya sokmasıyla işler karışacak. Bu basit unutkanlık, tüm aileyi bir arayışın ve komedinin içine sürükleyecek.

Serdar’ın kafe açma hayali ve bankadaki kredi macerası, Neşe’nin evdeki yemek hazırlıklarıyla kesişiyor. Ama bu akşam yemekten daha fazlası olacak; çünkü gizli sırlar, yüzükler ve tatlı sürprizlerle dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Her şeyin yavaş yavaş ortaya döküldüğü bu özel bölümde, ailenin ne demek olduğunu, birlikte geçirilen anların değerini ve hayatın tatlı sürprizlerini bir kez daha hatırlayacaksınız. Ve unutmayın, Mehmet Bey’in doğum günü var. Neşe’nin bu özel günde Saliha Hanım ve Mehmet Bey’in arasını düzeltme çabası, izleyenlere hem duygusal hem de neşeli anlar yaşatacak.