Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi Sıla Türkoğlu’nun kendisini kanıtlama projesine dönüştü

Kızılcık Şerbeti dizisi Sıla Türkoğlu’nun kendisini kanıtlama projesine dönüştü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi gücünü hikayesinin gerçekçiliğinden alıyor! Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin 6 bölümü geride kaldı. Şimdiye kadar sürekli üzerine koyarak ilerleyen reytingleri ile dikkat çekmekte olan dizi için her şey yolunda gidiyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Polat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi gerçeklerle o kadar çok örtüşüyor ki, ekran başına geçenler kendilerini evin bir üyesi gibi hissedebiliyor. İzleyicilere böyle bir his vermek de her projenin başarabileceği bir şey değil.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ve Barış Kılıç ikilisinin etkileyici uyumu her geçen hafta, dizideki diğer karakterlerin önüne geçiyor. Hatta Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisinden bile daha çok onlar konuşuluyor.

Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin hikayedeki yakınlaşma adımlarını merakla bekleyenler, aralarında soğukluk yaşanmasından da korkuyor. Ömer’in boşanamadığı eş meselesinin nasıl çözüleceğini de merakla bekleyenler, bu uyumlu çiftin birbirinden uzaklaşmasından da endişe ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi Sıla Türkoğlu'nun kendisini kanıtlama projesine dönüştü 7

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu canlandırdığı Doğa karakteri ile yeteneklerini sergileme fırsatını iyi değerlendiriyor. Daha önce rol aldığı diziler hem prodüksiyon hem hikaye sunumu hem de oyuncu kadrosu bakımından bu kadar güçlü değildi.

Sıla Türkoğlu için adeta kendisini kanıtlama projesine dönüşen Kızılcık Şerbeti dizisinde gayet iyi bir iş çıkardığı gerçeğini de ifade etmek gerekiyor. Hayranlarının oyuncuya verdiği destek de hiç bitmiyor. Doğa karakterinin doğallığı, hikaye içine çok iyi oturması ve karakterin hislerini oyuncunun izleyiciye yansıtabilmesi önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Aynı şekilde Doğukan Güngör de Fatih karakterinde izleyicilerin beğenisini kazandı ve iyi bir çıkış yakaladı.

Kızılcık Şerbeti dizisine sadece Türkiye’den değil, yurt dışında Türk dizilerini merakla izleyen geniş bir izleyici kitlesinden de destek var.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili çok olumlu paylaşımlar yapılıyor. Ayrıca bu durumun birçok ülkede farklı kültürlerdeki insanlar tarafından yapılıyor olması da ayrıca bir başarı olarak gözüküyor.