Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’nün içinde çiçekler açıyor, Alev Alev geliyor!

Hazar Ergüçlü’nün içinde çiçekler açıyor, Alev Alev geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni sezonda Show TV ekranında yerini alacak. Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte güçlü bir dizide etkili bir karaktere hayat verecek. Çiçek olarak izleyeceğimiz oyuncu, diziyle ilgili büyük heyecanlar yaşıyor.

Netflix’te yayınlanan aynı isimli diziden uyarlanan Alev Alev, 3 kadın oyuncunun da ekranda reyting elde etme yarışını ortaya dökecek. İzleyiciler güçlü kadın rolleri bekliyor ve Hazar Ergüçlü de verdiği mesaj ile hayranlarını mutlu edeceğini gösteriyor.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu “İçimde çiçekler açıyor” diyerek de durumunu özetledi. Alev Alev’in yayınlanan ilk fragmanını instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu, duygularını da kelimelere döktü.

Çiçek’in hikayesini meraklandıran bir paylaşım yapan Hazar Ergüçlü, takipçilerini ekran başına davet ediyor. İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

ÇİÇEK

Yeni proje, yeni heyecan!
İçimde “Çiçek”ler açıyor desem yeridir????

Bende yeri apayrı olacak bir yolculuğa çıktığımı hissediyorum. Çiçek’in hikayesinde hüzün var ama bi o kadar da umut var.
Çiçek küllerinden doğmasını biliyor.
E o zaman biz de umutlarımızı yeşertip çiçekler açmayalım mı ????

“Ben sana koşmayı öğreteceğim, düşünce kalkmayı öğreteceğim!”

@ayyapim @alevalevtvdizi @showtv