Ana sayfa Dizi Fragmanları Hazırlanın! Reytinglerde kan kaybeden Masumlar Apartmanı’nda düğün var!

Hazırlanın! Reytinglerde kan kaybeden Masumlar Apartmanı’nda düğün var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in birkaç hafta öncesine kadar reyting birinciliğini elden bırakmayan dizisi Masumlar Apartmanı’nda önümüzdeki hafta izleyiciyi çok heyecanlı bir bölüm bekliyor. Gülben ve Esat nihayet evleniyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Gülben ve Esat’ın nihayet, her şeye rağmen evlendiklerini görüyoruz.

Tanıtımda Gülben’i gelinlikler içinde gören izleyiciler ise çok mutlu oldu, gözyaşlarını tutamadı. İzleyicileri çok duygulandıran bir başka sahne ise Safiye ve Naci arasındakiydi. Tanıtımda Naci, Safiye’nin saçlarını öpüyor, ona evlenme teklifi ediyor.

Görünen o ki Masumlar Apartmanı’nda büyük bir değişim var. Özellikle Safiye ve Gülben’in bu yaşadığı değişim izleyicileri çok mutlu ediyor. Ancak diğer yandan Masumlar Apartmanı reytinglerde bir hayli kötü gitmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı’nın reytinglerinde son haftalarda yaşanan düşüş dikkat çekici. Bunda elbette Destan dizisinin başlaması da büyük bir etken. Ancak izleyicile hikayenin artık sıkıcı hale geldiğine dikkat çekiyor ve özellikle Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından dizinin eski tadı yakalayamadığını söylüyor.

Masumlar Apartmanı bu hafta reytinglerden düşük puan aldı. Her ne kadar puanlarda küçük de olsa bir yükselme dikkati çekse de ortalama bir puan alan Masumlar Apartmanı, tüm izleyicilerde beşinci olmaktan kurtulamadı. Ve bu, bir zamanlar her hafta zirveye oynayan bir dizi için oldukça can sıkıcı bir durum.