Ana sayfa Sinema Uzak Şehrin Masalı’nda aradığını bulamayan Begüm Birgören’in yeni filmi çok yakında vizyona girecek!

Uzak Şehrin Masalı’nda aradığını bulamayan Begüm Birgören’in yeni filmi çok yakında vizyona girecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı’nda baş rolü Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile paylaşan Begüm Birgören çekimleri Kars’ta yapılan dizide ‘Sonay’ karakterini canlandırmıştı.

Ekranlara iddialı giriş yapan dizi istenen reyting oranlarına ulaşamayınca Fox TV’nin, tutmayan dizileri kısa sürede sonlandırma politikasına kurban gitti.

Begüm Birgören önümüzdeki ay hayranlarıyla bu defa Ezel Akay’ın yönettiği Osman Sekiz filmi ile  beyaz perdede buluşacak. Fantastik eğlenceli ve romantik bir film olan Osman Sekiz’in kendine has garip bir atmosferi var.

Oyuncunun, baş rollerini Tim Seyfi ve Kemal Uçar ile paylaştığı  Osman Sekiz 28 Ocak 2022’de Türkiye ve Avrupa sinemalarında seyirci ile buluşacak.

Agorafobi hastası bir adamın beş canavar ile birlikte eski bir köşkte yaşadığı olayların beyaz perdeye aktarıldığı Osman Sekiz aslında klasik bir Ezel Akay filmi.

Uzak Şehrin Masalı'nda aradığını bulamayan Begüm Birgören'in yeni filmi çok yakında vizyona girecek! 7

Yönetmen Ezel Akay filmle ilgili “Türkiye’de hiç denenmemiş bir filmi çektik. Böyle ilginç ve içinde ilkleri barındıran bir filmi çekmeye cesaret gösteren sinemacılar olarak, yapımcım Ömer Kaya ile bir araya geldik. Film başka bir zamanda geçiyor. Çok ilginç bir atmosferi var” dedi.

Begüm Birgören, 2019 yılında 6 bölüm süren Vurgun dizisinin ardından, bu sezon 5 bölüm süren Uzak Şehrin Masalı ile üst üste iki şanssızlık yaşadı. Bakalım oyuncunun yüzü beyaz perdede gülecek mi?