Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik oğlunun yüzünü gösterdi!

Görkem Sevindik oğlunun yüzünü gösterdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Söz ve Ramo gibi çok izlenen dizilerde rol alan oyuncu Görkem Sevindik en son Show TV’de yayınlanan Kahraman Babam dizisiyle ekranlara geldi.

İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı Kahraman Babam isimli dizide ‘Uğur’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu iyi bir performans ortaya koydu. Güçlü bir hikaye ve iyi bir çekim kalitesi olmasına rağmen Kahraman Babam dizisi izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmedi ve 8. bölümüyle final yaptı.

Dizide babalık duygusunu tadan oyuncu dizinin bitmesinden kısa bir süre sonra gerçek hayatında da baba oldu.  Basketbolcu Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız evlenen oyuncu geçtiğimiz Ağustos ayında baba olmuştu. Bir erkek çocuk sahibi olan Görkem Sevindik oğlunun fotoğrafını ilk defa instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Çiçeği burnunda baba Görkem Sevindik oğlunun yüzünü gösterdi! 40

Paylaşımına, ‘Oğlum diye demiyorum ama kendisi çok yakışıklıdır’ yazan oyuncunun fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Takipçileri, oğlunu ünlü oyuncuya benzettiler ve fotoğrafa, ‘Küçük Görkem’ şeklinde yorumlar yapıldı. Şu sıralar babalığın tadını çıkaran oyuncu Bein Connect platformu için hazırlanan Erkek Severse isimli dizinin kadrosunda yer alıyor.

Görkem Sevindik dizide bu defa sorumsuz bir babayı canlandıracak. Alperen Duymaz’ın ‘Kenan’ isimli karakteri canlandıracağı dizide, Büşra Develi’yi ise ‘Zeynep’ isimli karakterde izleyeceksiniz. İşsiz kalan ve iki çocuk annesi olan Zeynep’in eski eşi ‘Oktay’ olarak Görkem Sevindik hikayede yerini alacak.